Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 22:51

Άρεσε ο Πανναξιακός στην Πάρο στη φιλική με 0-6 επί του ΑΟΠ

Εξαιρετική εικόνα παρουσίασε ο Πανναξιακός στο φιλικό προετοιμασίας-προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε σήμερα στην Πάρο επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 0-6.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σκούνα έδειξε ότι βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από τους Παριανούς κάτι που αποδεικνύει και το ευρύ σκορ.

Άλλωστε, η ποιότητα του ρόστερ του Πανναξιακού ξεχειλίζει κάτι που αναμένεται να φανεί και εντός γηπέδου σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Πάρου έπαιζε με 6 βασικές απουσίες, με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν να ανήκουν στο ρόστερ της Β΄ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Σκόρερ για τους Ναξιώτες ήταν οι Ζανελαρη,Πιταρας ,Γκασουκας, Κωστόπουλος και Γεωργιάδης (2), με τον Γιάννη Κωστόπουλο να χάνει και πέναλτι.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σκούνας) Λουλάι, Καφετζής, Κωστόπουλος, Μπονιάκος, Ανεβλαβής, Σέμε, Ζαφείρης, Πιτταράς, Γκασούκας, Ζανελάρι, Γεωργιάδης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Σέργης, Χότζα Μ., Βαθρακοκοίλης, Τζάι.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Σωτηρόπουλος, Ντάνι, Χερουβείμ, Ρέλλας, Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης, Σκιαδάς, Ζγουράτι Φ., Ζγουράτι Α., Χίσκα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares