Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 23:06

Ανανέωσε η πρώτη πεντάδα ποδοσφαιριστών στον ΑΟ Σύρου

Τις επόμενες ημέρες το νέο ΔΣ του ΑΟ Σύρου θα συσταθεί σε σώμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στον ''Ιστορικό'' κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια όσο αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας αναφορικά με τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Α' Κατηγορία θα έχει απαιτήσεις, καθώς σε αυτή θα αγωνίζεται η ελίτ του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, πράγμα που κρατά στις επάλξεις τους ανθρώπους της ομάδας που μέλημα τους είναι να κρατήσουν το περσινό ρόστερ και παράλληλα να ενισχυθούν σε θέσεις κλειδιά.

Στο πλαίσιο λοιπόν των ανανεώσεων είχαμε τις πρώτες συμφωνίες με 5 ποδοσφαιριστές, που ανοίγουν τον σχεδιασμό του ΑΟ Σύρου. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου και συγκεκριμένα του προέδρου Γιώργου Φώσκολου έχει στα αποσπάσει το ''ΝΑΙ''  για επέκταση της συνεργασίας με τους: Αρμάντο Μέτκο, Βαμβακούρη Δημήτρη (τερματοφύλακες), Άγγελο Αργυρό, Σαγκινέτο Βενέδικτο (Μπενίτο) και Μαραγκό Αντώνη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε και άλλες συμφωνίες.

Όσο αφορά τις αποχωρήσεις, όπως τονίζουν στην ομάδας αυτές θα είναι ελάχιστες, αφού θα λυθεί η συνεργασία μόνο με παίκτες που δεν υπάρχει κοινή σκέψη συμπόρευσης και αυτοί είναι ελάχιστοι.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares