Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 21:30

Παραίτηση του Γιώργου Φώσκολου από την προεδρία του ΑΟ Σύρου

Την παραίτησή του από την προεδρία του ΑΟ Σύρου υπέβαλε πριν λίγο με ανοιχτή επιστολή ο Πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος.

 τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει εξελίξεις στον ιστορικό σύλλογο καθώς μία ομάδα με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της του ΑΟΣ κ. Νίκο Ζιάβρα έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να είναι εκείνοι που θα οδηγήσουν τον ΑΟ Σύρου στην επόμενη μέρα.

Ο Γιώργος Φώσκολος, βλέποντας την κίνηση αυτή, αποφάσισε να αποχωρήσει και να αφήσει χώρο σε αυτή τη νέα προσπάθεια στην οποία διαβεβαιώνει ότι θα είναι αρωγός.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιώργος Φώσκολος έχει συνδέσει το όνομά του με την επιστροφή του ΑΟ Σύρου στα ποδοσφαιρικά πράγματα των Κυκλάδων και είναι ο πρόεδρος που επί των ημερών του ΑΟ Σύρου έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες.

Πληροφορίες στου S.C. αναφέρουν ότι ήδη ο μεγαλοπαράγοντας της Σύρου έχει δεχθεί κρούση ώστε να συμμετάσχει στο ΔΣ του Φοίνικα Σύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυρίου Φώσκολου έχει ως εξής:

«Οκ,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο…» λέει το γνωστό λαϊκό άσμα . Κάπως έτσι τελειώνει και η θητεία μου στην προεδρική καρέκλα του Α.Ο. Σύρου.

Μια ομάδα που πραγματικά αγαπώ όπως και την οικογένειά μου. Από μικρό παιδί μεγάλωσα κοντά της, γεύτηκα μεγάλες επιτυχίες της και της οποίας είχα τη μεγάλη τιμή να ηγηθώ διοικητικά για αρκετά χρόνια, πολλά από τα οποία μόνο εύκολα δεν ήταν.

Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα γι’ αυτή την ομάδα και για τον κόσμο που την αγαπά. Αναμφίβολα έκανα και λάθη στα χρόνια που άσκησα διοίκηση. Ίσως από τον παρορμητικό μου χαρακτήρα, ίσως από υπερβάλλοντα ζήλο!

Πήρα λοιπόν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για μένα. Να παραιτηθώ τόσο από τη θέση του προέδρου όσο και από διοικητικό στέλεχος της ομάδας.

Νομίζω πως πρόσφερα ό,τι μπορούσα και ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Αποχωρώ ως παράγοντας, όχι όμως και από «στρατιώτης» της ομάδας, την οποία θα εξακολουθώ να στηρίζω και να βοηθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω όσους συνεργάστηκα μαζί τους τα χρόνια που ήμουν πρόεδρος. Προπονητές , παίκτες, παράγοντες.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω όλο τον φίλαθλο κόσμο της Σύρου ότι θα κάνω τα πάντα προκειμένου η διάδοχη κατάσταση να είναι ό,τι καλύτερο!

Α.Ο. Σύρου για πάντα…
Γιώργος Φώσκολος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares