Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 16:48

Με τριπλή μεταγραφική κίνηση ξεκινά τον σχεδιασμό του ο ΑΟ Πύργου

Στις τάξεις του ΑΟ Πύργου ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει με τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσουν τριπλό μεταγραφικό χτύπημα.

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα της Σαντορίνης προχώρησε σε τρεις σημαντικές κινήσεις, που αναμένεται να ολοκληρωθούν, δείχνοντας έτσι ότι η περσινή παρουσία της αποτέλεσε μόνο την αφετηρία για την συνέχεια που έπεται τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα παίκτης του Πύργου θα πρέπει να θεωρείται ο Άρης Ντεκίδης που απάντησε θετικά στην πρόταση των ανθρώπων της ομάδας. Ο 29χρονος επιθετικός, Άρης Ντεκίδης αγωνίζεται ως επιθετικός αλλά κάλλιστα καλύπτει εξίσου καλά πολλές θέσεις.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανθηραϊκός, ενώ επίσης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε: Δάφνη Π. Φαλήρου, Αγ. Δημήτριο, Αστ. Τρίπολης, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, ΑΟ Γλυφάδας, Π. Φάληρο, και Λάβα Εμπορείου.

Πολύ κοντά στο να πει το ''ναι'' είναι επίσης και ο ακραίος αμυντικός, Λούκας Βρέναγκρ, που επιστρέφει στη Σαντορίνη έπειτα από την ολοκλήρωση των σπουδών τη στην Αθήνα. Τις τελευταίες σεζόν ο Βρενάγκρ αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα του Πειραιά, φορώντας τη φανέλα των Νέων Δραπετσώνας, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος των ''Πειραιωτών''.

Με την προσθήκη αυτή, ο Πύργος δυναμώνει αισθητά στην οπισθοφυλακή, αφού ο Βρενάγκρ, εκτός τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, διαθέτει και την εμπειρία γνωρίζοντας αρκετά καλά το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καρτεράδο, Πανθηραϊκό και Λάβα Εμπορείου.

Η τρίτη περίπτωση είναι αυτή του 24χρονου μέσου Ιμεράι, που προέρχεται από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λέσβου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares