Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 12:26

Η εταιρεία Nike ντύνει τον ΑΟ Πύργου-19 Αυγούστου ξεκινούν τα βάσανα

Στον ΑΟ Πύργου αυτό που επείγει είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει αρχή μέση και τέλος και θα δώσει τη δυνατότητα στον Αλέξη Κωνσταντόπουλο και τους συνεργάτες του να δουλέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο έμπειρος προπονητής μετά από συνεχείς συζητήσεις που έχει με τη διοίκηση βλέπει σιγά-σιγά ένα ένα τα θέματα να ολοκληρώνονται που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας.

Τελευταία μεγάλη επιτυχία για τους Σαντορινιούς έχει να κάνει με τη συμφωνία που επήλθε με μεγάλη αθλητική εταιρεία που αναλαμβάνει τον εξοπλισμό του συλλόγου στον τομέα της ένδυσης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία “Nike” συμφώνησε με τον ΑΟ Πύργου ώστε η ομάδα της Σαντορίνης να εκπροσωπείται από έναν τεράστιο αθλητικό Κολοσσό.

Σε άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα, στις 12 με 15 Αυγούστου οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικά τεστ πραγματοποιώντας εργομετρικό έλεγχο, ενώ στις 19 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του συλλόγου. Όσον αφορά το βασικό κορμό, όλοι οι ποδοσφαιριστές του περσινού έμψυχο δυναμικού θα παραμείνουν στο ρόστερ ενώ αναμένονται ακόμη δυο απαντήσεις.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares