Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 14:43

Με νικη έκλεισε τη σεζόν ο ΑΠΣ Κύθνου, 1-0 τον ΑΜΕΣ Νηρέα

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κυκλάδων που επικράτησε με 1-0 του ΑΜΕΣ Νηρέα στο γήπεδο της Σερίφου και έφτασε τους 9 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Σταύρου Κονιδάρη κατάφερε να προηγηθεί στο 50’ με σουτ του Πιπέρη Ηλιού διατηρώντας το υπέρ του σκορ μέχρι τέλους.

Από την άλλη ο Νηρέας δεν παρουσίασε το πρόσωπο που είχε στα προηγούμενα ματς με εξαίρεση τον αγώνα με τον ΑΟ Σερίφου εκτός ΄εδρας, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

Αυτό σημαίνει ότι στο τελευταίο ματς του 2ου ομιλου με τον Μαρπησσαϊκό θα πρέπει να κερδισει για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό ώστε να τερματίσει στην 4η θέση.

Όσον αφορά τον αγώνα στο 7’ ο ΑΠΣ Κύθνου ζήτησε πέναλτι θεωρώντας ότι έγινε χέρι εντός περιοχής, ενώ στο 38 υπήρξε νέα διαμαρτυρία για πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Θοδωρής Γονίδης. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 30’ ο Ψαρράς είχε δοκάρι σε φάουλ.

Στο 45’ ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ μετά από φάουλ του Γκούμα, με το Νηρέα να προσπαθεί αντιδράσει χωρίς να τα καταφέρει.

Ο Αρκουλής για το Νηρέα είχε δυο καλές στιγμές όπως και ο Κρίστι όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Στο α' μέρος ο Νηρέας είχε προϋποθέσεις με τον Ραμπαβίλα και Αρκουλή.

Στα θετικά του αγώνα το άριστο κλίμα ανάμεσα στις δυο διοικήσεις, όπως και το γεγονός ότι την αποστολή της Κύθνου ακολούθησαν αρκετοί γονεις από την ακαδημια.

Διαιτητής ήταν ο Ελευθεριάδης, με βοηθούς τους Κυριακόπουλο και Ρούσσο Ε.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ (Σταύρος Κονιδάρης) Γκρίελας, Λαρεντζάκης Π. (90’ Βλαστάρης), Λαρεντζάκης Φρ., Ψαρράς, Λεβαντής, Πιπέρης Η., Γκούμας, Γονίδης Θ., Γονίδης Ν. (90+1 Λαρεντζάκης Ι.), Τσάπα (88’ Κούτσι Ν.), Γαυδεράκης.

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ (Νίκος Μοστρατος) Ζουμής Φ., Τριπολιτσιώνης, Βράπι Α. (65 Κρίστι), Ζουμής Η., Αλκο, Ρεσουλάι (75' Βασιλάρης), Μπαμπαλιού, Αρκουλής, Ρούσσος, Ραμπαβίλας, Σιμόπουλος.

* Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέκου Καρποδίνη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και στο παρελθόν είχε στηρίξει πολύ το Παριανό ποδόσφαιρο. 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares