Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 18:53

Με νίκη ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Α.Ο. Μυκόνου [vid]

Με νίκη ξεκίνησε το 2019 για τον Α.Ο. Μυκόνου, καθώς στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Κόρφου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος “Blue Star Ferries”της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε 4-0 του Α.Ο. Πάγου και παρέμεινε σε επαφή με την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό τις διαθέσεις τους για να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα και λίγο μετά την σέντρα της έναρξη του αγώνα, μετά από ένα πολύ ωραίο συνδυασμό, ο Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή των Συριανών όμως το σουτ κατέληξε άουτ.

Το γκολ για τον Α.Ο. Μυκόνου ήρθε στο 36' με τον Αλμπάνη να υποδέχεται την μπάλα στη μεγάλη περιοχή και με ένα δυνατό σουτ να βάζει μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Ο Βλαχόπουλος στο 39' με πλασέ από κοντά έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Το 2ο ημίχρονο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 55' ο Αλεξανδρόπουλος μπήκε από τα δεξιά και με μια πολύ ωραία σέντρα βρήκε τον Παπαδόπουλο ο οποίος με σουτ έκανε το 3-0.

Το 4ο γκολ του Α.Ο. Μυκόνου πέτυχε ο Αλμπάνης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος από την άμυνα του Α.Ο. Πάγου και σκόραρε το 2ο προσωπικό του τέρμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από σχεδόν πέντε χρόνια φόρεσε ξανά τη φανέλα του Α.Ο. Μυκόνου και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Κώστας Θεοδώρου καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 60' στη θέση του Μπαλή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του κ.κ. Ψαρρά και Χατζόπουλο.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ηλίας, Παπαδόπουλος (62' Κάνιουρα), Μπαλής (60' Θεοδώρου), Πείδης, Κρίτσας, Ντιαϊέ (46' Ντουσάι), Αλεξανδρόπουλος, Αλμπάνης, Βλαχόπουλος (70' Μπομπάι), Περιάλης

Αναπληρωματικοί: Καρατζάς, Ξαγοράρης, Μπουρντένης

ΑΟ ΠΑΓΟΥ (Φωκάς): Μαρουδιάς Α., Γεράρδης (70' Αρακάς), Μαρουδιάς Ν. (40' Μαϊπάς), Ντόγος, Βαβουράκης, Μανουδάκης, Πρίντεζης, Χαλκιάς, Παράβαλος (60' Σούμπιτσης), Ρούσσος Ι. (65' Βελέτζας), Αργυρός,

Αναπληρωματικοί: Φούντας, Νικητιδής, Αλουμάνης

Δείτε όλο τον αγώνα όπως μεταδόθηκε στη ζωντανή μετάδοση.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares