Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 22:02

"Καρέ" κόντρα στον Άγιαξ Σύρου ο ΠΑΣ Τήνου [vid]

Την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ύστερα από επτά αγώνες πανηγύρισε ο ΠΑΣ Τήνου επικρατώντας με 4-0 του Άγιαξ Σύρου φτάνοντας τους 10 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μάλλιου ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς απέναντι σε μια νεανική ομάδα που δεν κατόρθωσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Ντεμπούτο στον πάγκο του Άγιαξ Σύρου έκανε ο ανερχόμενος κόουτς Γιώργος Φωτεινιάς.

Στο 16' ο Μυλωνάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, με τον Γιαννησόπουλου στο 37' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του αφού ευστόχησε σε τετ α τετ. Στο 49' ο Ζαλώνης με σουτ έκανε το 3-0, με τον Βελαλόπουλο στο 76' να πετυχαίνει το γκολ του αγώνα αφού από 40 μέτρα με δυνατό σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Πρίντεζη.

Στο 32' μετά από φάουλ του Φραγκιά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η κεφαλιά του Σαγκινέτου είχε την ίδια κατάληξη. 

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Γιώργος Μάλλιος) Κελαδίτης, Θεοδώρου, Ζιούλης, Βίδος (59' Μυκονιάτης), Αρμακόλας, Βελαλόπουλος, Φώσκολος, Νάζος (51' Σαρ), Μυλωνάς (67' Τζανουλίνος), Ζαλώνης, Γιαννησόπουλος (75' Βογκλι).

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ (Γιώργος Φωτεινιάς) Πρίντεζης, Βαμβακούσης, Δεναξάς, Καραμολέγκος, Γουρνάς (59' Καραβέλας), Φραγκιάς, Ζαρμπώνης (46' Μπλάμο), Ανδρεαδάκης, Σαγκινέτος (75' Ρούσσος Π.), Ρούσσος Ι., Παράβαλος (71' Γαλακτίδης).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares