Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 17:57

Εντατικές προπονήσεις και ''επαγγελματισμός''... στον ΑΟ Σύρου

Στον ΑΟ Σύρου δεν υπάρχει σταματημός όσο αφορά το κυνήγι της κατάκτησης του στόχου και αυτό αποδεικνύεται και τη σημερινή μέρα, η οποία είναι ιδιαίτερη, καθώς η παραίτηση του Χρήστου Φωκά δεν επηρέασε στο παραμικρό την διεξαγωγή της προπόνησης, στην οποία έδωσαν κανονικά το παρών 18 ποδοσφαιριστές.

«Επαγγελματισμός»… αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει στην φετινή φιλοσοφία και στους παίκτες του ΑΟΣ, που βάζουν στην άκρη τις γιορτές προκειμένου να φανούν προετοιμασμένοι στο μεγάλο ντέρμπι με την Άνω Μερά που θα κρίνει πολλά στην τελική κατάταξη του ομίλου.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ομάδας πασχίζει να καλύπτει κάθε ανάγκη που υπάρχει, ενώ άπαντες στον σύλλογο δηλώνουν την ικανοποίηση τους για την φερεγγυότητα του προέδρου Γιώργου Φώσκολου, του αντιπρόεδρου Νίκου Ζιάβρα, του γενικού γραμματέα Πέτρου Ραουζαίου, όπως και όλης της διοίκησης του ΑΟ Σύρου.

Μάλιστα η νίκη στη Μύκονο κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου, φαίνεται ότι έχει φέρει μεγαλύτερη αισιοδοξία στους διοικούντες που πλέον βλέπουν ότι τους δίνεται η δυνατότητα να παλέψουν επί ίσοις όροις για την πρώτη θέση του ομίλου.

Δείτε βίντεο από την σημερινή προπόνηση:

 

tereafgafga_6c681.jpg

dhffdafsd_9f6e8.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares