Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 16:07

1ος Όμιλος: Στην πρώτη θέση ο Γιαννησόπουλος/Η βαθμολογία

Η 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου στην Α' ΕΠΣ Κυκλάδων ξεκίνησε νωρίτερα αφού χθες η αυλαία άνοιξε με το ματς του ΑΟ Σύρου με τον ΠΑΣ Τήνου.

Η ιστορική ομάδα παρότι έχανε στην ανάπαυλα με 0-1, έπαιξε όσο χρειάζονταν και επικράτησε με 2-1 φτάνοντας τους οκτώ βαθμούς όντας δυο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άνω Μερά.

Από την αλλη ο ΠΑΣ Τήνου παρότι βρέθηκε κοντά στην έκπληξη πραγματοποιώντας ακόμη μια καλή εμφάνιση έφυγε με άδεια χέρια από την Άνω Σύρο μένοντας στους επτά βαθμούς συγκατοικώντας στην 3η θέση με τον ΑΟ Μυκόνου μετά από 4 ματς. Ο Άγιαξ Σύρου δεν κατέβηκε στο ματς με τον Ανδριακό με αποτέλεσμα το συγκρότημα του Φίλιππου Ανύση να παίρνει το ματς στα... χαρτιά με σκορ 3-0.

Η αυλαία ολοκληρώνεται αύριο, Παρασκευή στις 17.00 όπου ο ΑΟ Πάγου που προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άγιαξ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Άνω Μερά.

Αναλυτικά, η βαθμολογία

vathmologia.jpg

Όσον αφορά τον πίνακα των σκόρερ, υπήρχε ανακατάταξη στην 1η θέση αφού με το τέρμα που πέτυχε στο ματς με τον ΑΟ Σύρου, ο άσος του ΠΑΣ Τήνου, Φραγκίσκος Γιαννησόπουλος πάτησε κορυφή έχοντας πλέον 4 τέρματα αφήνοντας στην 2η θέση τον Γιώργο Περιάλη του ΑΟ Μυκόνου και τους Παύλο Χουσελά και Γιάννη Ραϊσση της Άνω Μεράς.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Α' ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 Συγκεντρωτικά οι σκόρερ

scorer.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares