Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 18:17

"Διπλό" στο τοπικό ντέρμπι για την Άνω Μερά

Με το “διπλό” που την έφερε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου απέδρασε η Άνω Μερά από το δημοτικό στάδιο του Κόρφου, όπου επικράτησε 0-1 του Α.Ο. Μυκόνου με σκορ 0-1, χάρη σε γκολ του Ραζάκ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να προηγηθούν από το πρώτο λεπτό του αγώνα, κάτι το οποίο κατάφεραν στο 15', με τον Ραζάκ να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, και με πλασέ να πετυχαίνει το 0-1, ου έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου από το 30' και μετά ανέβασε στροφές φτάνοντας κοντά στο αντίπαλο τέρμα χωρίς όμως να πετύχει κάποιο γκολ.

Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, οι παίχτες του Θεοφύλαχτου Παχατουρίδη έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 53' με εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδόπουλου να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 62' μετά από έξοδο του Τζάβρα να διώξει ο Περιάλης προσπάθησε να σκοράρει με μακρινό σουτ το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Μυκόνου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κρίτσα με δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς του κ.κ. Καλορογιάννη και Ρούσσο Ι.Ι.

Α.Ο. Μυκόνου (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Βλαχόπουλος (89' Μπομπάι) Παπαδόπουλος, Μπαλλής, Πεϊδης, Ξαγοράρης, Ντουσάι (63' Μπάμπακαρ), Κρίτσας, Αλμπάνης, Αλεξανδρόπουλος, Περιάλης (80' Ηλίας)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Καρατζάς, Μπουρντένης, Δάρρας, Τσάνης

Α.Σ. Άνω Μερά (Κωνσταντίνος Συριανός): Τζάβρας, Κουντουράς (76' Παπαδάκης), Ουζούνογλου, Χατζάκος, Σαλταμάρας, Καραϊνδρος, Ραϊσσης, Καρφαρίδας, Γκολέμης (90' Δημητρακόπουλος), Χουσελάς (66' Χουσελάς), Αμντούλ (70' Ζάρκος)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ξένος, Κωφοκώτσιος, Μπουμπούρης

Δείτε όλη τη μετάδοση του αγώνα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares