Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 18:45

4Χ4 ο Πανναξιακός, 0-3 τον ΠΑΣ Νάξου

Καμία απολύτως αντίσταση δεν προέβαλε ο ΠΑΣ Νάξου στον Πανναξιακό, αφού το συγκρότημα του Νόνι Λίμα για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου Blue Star Ferries επικράτησε με 0-3 κάνοντας το 4Χ4 φιγουράροντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ''κυανόλευκοι'' μετά από 17' αγώνα πήραν τα ηνία της συνάντησης και χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης έφτασαν στη νίκη.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Νάξου γνώρισε την δεύτερη ήττα του μετά από τρια ματς παραμένοντας στους τρεις βαθμούς.

Μόλις στο 17' ο Καρούσης έκανε το 0-1 από κοντά, με τον Κωστόπουλο που επανήλθε στην ενδεκάδα μετά την απουσία του από το ματς με τον Καρτεράδο να έχει δοκάρι με φάουλ στο 39'.

Ο ΠΑΣ Νάξου είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις για να πετύχει γκολ έχοντας τον Βασίλη Γρυλλάκη σε καλή ημέρα ωστόσο η ποιότητα του Πανναξιακού ήταν αρκετή για να μην επιτρέψει στους οράνιε να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στο 65' ο Βαθρακοκοίλης πέτυχε το 2-0 με πολύ ωραίο σουτ δικαιώνοντας την επιλογή του Νόνι Λίμα να τον ρίξει στο ματς, με τον Καρούση 9' πριν την ολοκλήρωση του αγώνα με ωραία λόμπα... αλά Τζιοβάνι να διαμορφώνει το τελικό 0-3. 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χατζόπουλου που είχε για άξιους συμπαραστάτες τους Νεοκοσμίδη και Μελανίτη.

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Νίκος Σπαής) Κουτελιέρης Ε., Καράι, Συνοδινός, Σέργης Ι. (67' Μανδηλαράς), Πετρόπουλος, Σερμάδι, Γρυλλάκης (79' Κουτελιέρης Θ.), Γκούφας, Ανεβλαβής, Λέκκας, Σταματίου (27' λ.τρ. Πιτταράς). 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νόνι Λίμα) Τσαϊλάκης, Καράι, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς Α. (61' Ζαφείρης), Σέμε, Λυμπερτάς (78' Βιλλαντώνης) , Καρούσης, Μπονιάκος (58' Βαθρακοκοίλης), Καφετζής, Τσουρής (78' Στρατούρης). 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares