Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 10:16

Ολοκληρώθηκε το deal... και επίσημα στον ΑΟ Πύργου ο Σόλωνας Φύτρος

Με διαδικασίες εξπρές ολοκληρώθηκε χθες η μετακίνηση του Σόλωνα Φύτρου από την Θύελλα Καμαρίου στο ΑΟ Πύργου.

Μετά την αποκάλυψη μας που αφορούσε τη σημαντική αυτή κίνηση, ήρθε χθες το απόγευμα η συνάντηση της διοίκησης του ΑΟ Πύργου και συγκεκριμένα του προέδρου Μανόλη Νομικού με τον Σόλωνα Φύτρο, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν άμεσα και τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο Φύτρος που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού, αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς συντελεστές στο συγκρότημα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, καθώς ο τεχνικός του ΑΟ Πύργου γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του παίκτη από τη συνεργασία που είχαν στον Πανθηραϊκό.

Ο Σόλωνας Φύτρος ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του νησιού του την "Playland", με την οποία έχει λάβει μέρος σε πολλά τουρνουά κατέχοντας από μικρός σπουδαίες διακρίσεις.

Το πρώτο του δελτίο στην ΕΠΣ Κυκλάδων εκδόθηκε για λογαριασμό της ομάδας του Πύργου, όπου το ταλέντο του σύντομα κέντρισε το ενδιαφέρον του Πανθηραϊκού, στον οποίο μεταγράφηκε τη σεζόν 2012-2013, πραγματοποιώντας μία πάρα πολύ καλή χρονιά.

Επόμενος σταθμός του η Κ20 του Εργοτέλη της superleague, στον οποίο έμεινε για τη σεζόν 2013-2014. Τη σεζόν 2015-2016 άνηκε και πάλι στο έμψυχο δυναμικό του Πανθηραϊκού, ενώ  την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον ΑΟΤ Αλίμου, ενώ τελευταίος σταθμός πριν την Θύελλα Καμαρίου, ήταν ο Εθνικός Πειραιώς.

Σύμφωνα με τον ίδιο και την πλευρά της Θύελλας Καμαρίου, ο δανεισμός του στον ΑΟ Πύργου έχει να κάνει με τον τραυματισμό που είχε πέρυσι και την αποκατάσταση του, καθώς στη νέα του ομάδα θα έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερα παιχνίδια αγωνιζόμενος ως βασικός.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σόλωνας Φύτρος είπε για την μετακίνηση του από την Θύελλα στον Πύργο: «Η απόφαση πάρθηκε σε συνεννόηση με τον προπονητή και τη διοίκηση της θύελλας Καμαρίου διότι αποφασίσαμε ότι πρέπει να πάρω παιχνίδια μετά από τον τραυματισμό που είχα την περσινή χρονιά. Η ομάδα του ΑΟ Πύργου είναι πιο οργανωμένη από ποτέ, με καλή διοίκηση, καλό προπονητικό team και ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και διάκριση».

44977517_333283667437631_4694932835495051264_n.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares