Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 13:42

Πλησιάζει στο... μπαμ με Σόλωνα Φύτρο ο Πύργος

Στον ΑΟ Πύργου η εκκίνηση της ομάδας μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται ιδανική μετά τη νίκη επί του ΑΣ Ίου για το πρωτάθλημα και την εμφάνιση απέναντι στον Πανθηραϊκό για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η εικόνα της ομάδας φαίνεται πως έχει... ανοίξει την όρεξη στους ανθρώπους του συλλόγου που στοχεύουν στην πραγματοποίηση μιας σεζόν που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr, οι ιθύνοντες του σωματείου με συντονισμένες προσπάθειες επιδιώκουν να κάνουν το... κόλπο γκρόσο, αφού βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό τους ο Σόλωνας Φύτρος με την μορφή δανεισμού. 

Πρόκειται για 23χρονο μέσο που μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής, όπως έχει αποδείξει από τις φετινές του εμφανίσεις του με τη φανέλα της Θύελλας Καμαρίου.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιά, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Εργοτέλη (Κ20), Θρίαμβο Αθηνών, Σούρμενα, ΑΟΤ Αλίμου και Αγίας Παρασκευής.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, εφόσον δηλαδή οριστικοποιηθεί η συμφωνία. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares