Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 10:10

Μεταγραφικός... «οργασμός» στον Μαρπησσαϊκό

Μέσω δελτίο τύπου ο Μαρπησσαϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα στην ομάδα της Πάρου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο τερματοφύλακας, Ανδρέας Λιάρος, ο αμυντικός Λευτέρης Χρυσόχος που προέρχεται από τον Νηρέα Πάρου, ο μέσος Παναγιώτης Σωτηρόπουλος που μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό του ΑΟ Πάρου και ο μεσοεπιθετικός, Άγγελος Παπαδάκης που προέρχεται από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου και την Α.Σ. Ιεράπετρας.

Παράλληλα, η ομάδα ευχήθηκε στον Χάρη Φραντζή καλή σταδιοδρομία με δεδομένο ότι τα επόμενα χρόνια θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα για να πραγματοποιήσει τις σπουδές του.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Ο σύλλογος μας ανακοινώνει τέσσερις μεταγραφές που έκανε για την ενίσχυση της ομάδας μας για το φετινό πρωτάθλημα 2018-2019 και μια αποχώρηση .

Θέλουμε να τους καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ και να ευχηθούμε και στους τέσσερις να είναι υγιείς όπου είναι και το πρωτεύων στον αθλητισμό .

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους και τις διοικήσεις αυτών για την άψογη συνεργασία που είχαμε για να πραγματοποιηθούν αυτές οι μεταγραφές .

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Λιαρο Ανδρέα τερματοφύλακα (ελεύθερος ) , Χρυσοχο Ελευθέριος αμυντικός από τον Α.Μ.Ε.Σ ΝΗΡΕΑ , Σωτηρόπουλος Παναγιώτης μέσος & αμυντικός από τον Α.Ο ΠΑΡΟΥ και Παπαδάκη Άγγελο μέσος & επιθετικός από τον Α.Σ Ιεράπετρας

Τέλος να ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλές σπουδές στον Φραντζή Χαράλαμπο που θα αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Αττικής

Με εκτίμηση το Δ.Σ του συλλόγου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares