Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 20:51

Στις προπονήσεις της Άνω Μεράς Μεξικάνος τερματοφύλακας

Στην Άνω Μερά φροντίζουν να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες κινήσεις που απαιτείται προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει ένα ακρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades.gr στις προπονήσεις του συλλόγου συμμετέχει ο Μεξικάνος τερματοφύλακας, Ζάιρο Ζερμένο.

Πρόκειται για τερματοφύλακα που αγωνίστηκε πέρυσι στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ο οποίος γνώρισε τον υποβιβασμό στον 7ο όμιλο.

Ο 27χρονος Ζαιρο αναζήτησε και πέρυσι την τύχη του στην Ελλάδα αφού δοκιμάστηκε από το Κερατσίνι, ωστόσο το γεγονός ότι οι ροσσονέρι είχαν ολοκληρώσει τις μεταγραφές του δεν του επέτρεψε να φορέσε ιτη φανέλα των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, ο Μεξικάνος τερματοφύλακας, Ζάιρο είναι απόφοτος του Abraham Lincoln High School στο San Jose της Καλιφόρνιας, ενώ έχει περάσει και από το Evergreen Valley College των ΗΠΑ όπου μάλιστα διακρίθηκε μπαίνοντας στο top 5 των τερματοφυλάκων της division έχοντας δεχθεί 11 γκολ σε 1400 αγωνιστικά λεπτά.

Εφόσον πείσει μάλιστα για τις ικανότητες του θα αποκτηθεί, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι συνεργάστηκε πέρυσι με τον Πελέκη στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares