Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 23:30

Ραμπαβίλας ή Καλλέργης το «κανόνι» του ΑΟ Σύρου

Το χτίσιμο του ΑΟ Σύρου συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, με τους Συριανούς ποδοσφαιριστές να υπογράφουν ο ένας μετά τον άλλον τα δελτία τους και να ενσωματώνονται στο συγκρότημα του Μάκη Βαρθαλίτη.

 Ο τεχνικός του ΑΟ Σύρου σε συνεργασία με τη διοίκηση βαδίζουν πάνω στο πλάνο που έχουν χαράξει για το έμψυχο υλικό της ομάδας.

Οι επαφές όμως δεν μένουν μόνο εντός των συνόρων του νησιού, καθώς ο Μάκης Βαρθαλίτης έχει ζητήσει τουλάχιστον τρεις μεταγραφές που θα καλύψουν κενά σε συγκεκριμένες θέσεις.

Εκτός της μεσαίας γραμμής όπου αναζητούνται δύο ποδοσφαιριστές, ο ΑΟ Σύρου εξετάζει την περίπτωση απόκτησης κάποιου επιθετικού, ο οποίος θα πρέπει να είναι ποιοτικός και να πάρει πάνω του το βάρος της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας μιλάνε με δύο ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος είναι ο γνωστός σε όλους μας Παναγιώτης Ραμπαβίλας και ο δεύτερος ο Μανόλης Καλλέργης.

Την προσφορά του Παναγιώτη Ραμπαβίλα δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς και η επιστροφή του είναι κάτι που συζητείται έντονα το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε ο βιρτουόζος επιθετικός γνωρίζει πολύ καλά πράγματα και καταστάσεις, αφού έχει  «ζυμωθεί» με τον σύλλογο, κατακτώντας τα πάντα στις Κυκλάδες.

Από την άλλη πλευρά το όνομα του Μανώλη Καλλέργη μπορεί να ακούγεται για πρώτη φορά, αλλά στην Αθήνα είναι πολύ γνωστό, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει καταγράψει μια σημαντική καριέρα, αγωνιζόμενος σε ομάδες της Σούπερλιγκ αλλά και της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης εθνικής κατηγορίας.

ImageHandler2.jpg

Who is

Ο Μανώλης Καλλέργης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην γενέτειρά του Άμφισσα, σε ένα σύλλογο με όνομα Ακαδημία 94. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τις ομάδες, Κεχαγιάς Προσηλίου, Α.Ο. Καρδίτσας, Φωκικός, Ατρόμητος Περιστερίου, Ιωνικός Νίκαιας, Λαμία και Παρνασσός Αράχωβας, ενώ την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Διάνας Ηλιούπολης.

 Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια που έπαιξε με την φανέλα της Διάνας είχε 3330 λεπτά συμμετοχής και σημείωσε 20 τέρματα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Διάνας Ηλιούπολης που ουσιαστικά εξυμνεί τον ποδοσαφιριστή: "Η ΔΙΑΝΑ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον επιθετικό Μανώλη Καλλέργη.

Ο Μανώλης αποτέλεσε βασικό στέλεχος του συλλόγου τα δύο τελευταία χρόνια, στην προσπάθειά του να παραμείνει στην μεγαλύτερη κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

«Ο Μανώλης ήταν ίσως ο καλύτερος επιθετικός της κατηγορίας. Ένας σπουδαίος χαρακτήρας και ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Του ευχόμαστε καλή τύχη και ελπίζουμε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην οικογένεια της ΔΙΑΝΑ. Εμείς θα φροντίσουμε άμεσα να καλύψουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την απώλεια ενός τόσο σπουδαίου ποδοσφαιριστή», τόνισε σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κύριος Γιάννης Ζευγίτης".

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares