Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 23:53

Αναδιάρθρωση και βάρος στις ακαδημίες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Νάξου η Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού.

Η απογοητευτική προσέλευση του κόσμου ήταν εμφανής, αφού το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα της τουριστικής περιόδου, όπως επίσης και η απουσία διακρίσεων τα τελευταία χρόνια, είναι παράγοντες που έχουν λειτουργήσει αρνητικά για το σωματείο της Νάξου.

Αφού εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, συζητήθηκε το πλάνο που θα πρέπει να εκπονηθεί όσον αφορά το κομμάτι των ακαδημιών.

Ο πρόεδρος, Μιχέλης Αγγελής, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: ''εφόσον στα επόμενα χρόνια νεαροί παίκτες δεν επανδρώσουν την α' ομάδα, ο σύλλογος δεν θα έχει μέλλον'', υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να βρεθούν 4-5 προπονητές για να δομήσουν ένα σύγχρονο πρότζεκ που να επαναφέρει τα παιδιά της Νάξου στο σύλλογο, ώστε, κάποια στιγμή ο Πανναξιακός να αποτελείται από αμιγώς ντόπιους παίκτες.

Την περσινή χρονιά, όπως ανάφερε ο ίδιος: ''Ο Βασίλης Φλεριανός ήταν μόνος του και ήταν λογικά ότι σε τέτοια κομμάτια χρειάζεται στήριξη από πολλά άτομα και όχι από έναν ή δύο''.

Παράλληλα, ο κ. Δημήτρης Θεοδοσίου Υπογράμμισε ότι η ομάδα της Κ14 είναι έτοιμη για τη νέα χρονιά έχοντας 19 παιδιά έμψυχο δυναμικό, υπογραμμίζοντας ότι στην αρχή της σεζόν είχε αρκετά παιδιά, ωστόσο, ολοκληρώθηκε με λιγότερα σε σχέση με τον αριθμό έναρξης.

Με τη λήξη της διαδικασίας παραχώρησε δηλώσεις ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Μιχάλης Αγγελής, ο οποίος αναφέρθηκε στη διαδικασία και στο σχέδιο της α' ομάδας λέγοντας

''Έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη. Έχουν γίνει συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας με άτομα που είναι έτοιμοι να πλαισιώσουν τα τμήματα του συλλόγου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις όσον αφορά τις επιτροπές και τους νέους προπονητές'..

Το σχέδιο για την α' ομάδα δεν έχει αποφασιστεί και θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή των νέων μελών και τη θέληση των ντόπιων παικτών''.

Οι επαφές με ανθρώπους που θα στελεχώσουν τη διοίκηση συνεχίζονται σε προσωπικό επίπεδο, με την αναδιάρθρωση του συμβουλίου να φαντάζει ως η μοναδική και ενδεδειγμένη λύση στην παρούσα φάση για τον Πανναξιακό.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares