Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 21:11

Την Πέμπτη στη Νάξο η Θύελλα, την Παρασκευή ο ΑΟ Μυκόνου

Λίγες ημέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων και οι φιναλίστ Θύελλα Καμαρίου και ΑΟ Μυκόνου βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Τα επιτελεία των δύο ομάδων έχουν ήδη οργανώσει την έγκαιρη έλευση των αποστολών στο νησί της Νάξου, όπου θα πραγματοποιήσουν προπονήσεις εξοικείωσης με τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Νάξου, το οποίο ως γνωστό διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades.gr, η Θύελλα Καμαρίου θα είναι αυτή που θα φτάσει πρώτη στη Νάξο, καθώς έχει προγραμματίσει απογευματινή προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης και ένα μικρό χαλάρωμα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από την άλλη πλευρά οι Μυκονιάτες θα φτάσουν στη Νάξο το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση την Παρασκευή το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες προγραμματίζουν εκδρομή στη Νάξο, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Κουκά, ο ΑΟ Μυκόνου έχει ναυλώσει σκάφος που θα αναχωρήσει το μεσημέρι στις 14:00 από το νέο λιμάνι της Μυκόνου.

Η Θύελλα από την πλευρά της διοργανώνει εκδρομή το Σάββατο, με ώρα αναχώρησης τις 15:30 με το blue star.

Θυμίζουμε ότι το σφύριγμα για τη σέντρα στον μεγάλο τελικό θα ακουστεί το Σάββατο 19/5 στις 19:00

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares