Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 02:57

Είχε Ξενιό σε κέφια και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση ο ΑΣ Ίου

Ο ΑΣ Ίου πέρασε νικηφόρα μέσα από το ΔΑΚ Νάξου με 1-3 απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου και μία στροφή πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα σημειώνοντας την 4η νίκη του στη φετινή σεζόν.

Σε ένα πολύ όμορφο και χορταστικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον, με τον ΠΑΣ Νάξου να έχει την υπεροχή, αλλά την ομάδα του Θόδωρου Καραβά την ουσία.

Κόντρα

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ Νάξου είχε την καθολική υπεροχή, δημιουργώντας πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, ειδικά με τον Κατσιούλη που είχε δύο τετ α τετ,  ένα ακυρωθέν γκολ, το οποίο όπως δείχνει το βίντεο (36:40) του αγώνα κακώς δεν μέτρησε, αλλά και ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 19΄, αλλά ο Λέκκας ήταν άστοχος από την άσπρη βούλα.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο MVP (2 γκολ, 1 ασιστ) χθες του ΑΣ Ίου, Ξενιός, μετά από φάουλ του Στράκα και αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ Νάξου, με κοντινό σουτ έκανε το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Αποτελεσματικός

Στην επανάληψη το παιχνίδι  «πήρε φωτιά» με εκατέρωθεν ευκαιρίες με τον Νίκο Σπαή να ρίχνει στο παιχνίδι και τον Πανετλαίο που τον προφύλαξε λόγω ενοχλήσεων στο πρώτο μέρος και τον ΠΑΣ Νάξου να ρισκάρει ακόμη περισσότερο.

Ο ΑΣ Ίου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το ρίσκο του αντιπάλου και στο 85΄οι δημιουργοί του πρώτου τέρματος έδρασαν με τον ίδιο τρόπο, καθώς ο Στράκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ξενιός με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-2.

Ο Ξενιός όμως δεν έμεινε μόνο στο σκοράρισμα, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό (86΄), μετά από κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε παράλληλη σέντρα με τον Ντόντα να βρίσκεται μόνος στην περιοχή και με κοντινό σουτ να κάνει το 0-3.

Στο 87΄ο Παντελαιος ανατράπηκε στην περιοχή, με τον Φίλιππα Φαν Άακεν να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο ταλαντούχος παίκτης του ΠΑΣ Νάξου ανέλαβε την εκτέλεση, όπου ήταν εύστοχος διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φααν Άακεν με βοηθούς τον κ. Νεοκοσμίδη και την κυρία Μελανίτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής): Σέργης, Καραπάτης, Σερμάδι, Πιτταράς, Φάρκωνας, Σέργης, Μαργαρίτης, Λέκκας, Γκούφας, Κατσιούλης (46’ Παντελαίος), Μανδηλαράς

Αναπληρωματικοί: Μερεζέπα, Κόρα, Λαγογιάννης, Βασιλάκης, Σιδερής, Καπαρέλης

ΑΣ Ίου (Καραβάς): Βολικάκης, Χασα (54’ Χάρος), Στράκας Φ., Καρράς Κ. (89’ Καλαθάς), Καρυπίδης, Ξένιος, Τασούλης, Κώνστας, Νομικός, Ντόντα.

Αναπληρωματικοί: Καραμπίκας, Μπάτσαλης, Στράκας Ι., Βαγιάκης

Η βαθμολογία

2018-03-11.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades

 

Φωτογραφίες από τον Κώστα Καραμπίκα

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares