Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 17:41

''Χ'' που ευνοεί τους Σαντορινιούς στο Φιλώτι - Λάβα [pics-vid-stats]

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον η Λάβα Εμπορείου που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΑΜΣ Φιλωτίου στη Νάξο.

Μετά από μία αναμέτρηση, όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό σαρανταπεντάλεπτο, η ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 2-0, σκορ που έστελνε τον ΑΜΣ Φιλωτίου στην επόμενη φάση, αλλά παρόλα αυτά ανέτρεψε την κατάσταση και με δύο γκολ στην επανάληψη έγινε εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο για το τρίτο εισιτήριο του ομίλου που θα την οδηγήσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Για να εξασφαλίσει την 3η θέση η Λάβα χρειάζεται 1 βαθμό στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΑΣ Ίου ή στραβοπάτημα (ήττα ή ισοπαλία) του ΑΜΣ Φιλωτίου στον τελευταίο του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πανναξιακό. Σε περίπτωση ισοβαθμίας η ομάδα της Σαντορίνης έχει το προβάδισμα, καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε πάρει τη νίκη με 1-0.

Ανέλαβε ο αρχηγός

Ο αρχηγός του ΑΜΣ Φιλωτίου Μανόλης Κοττάκης είχε αναλάβει σήμερα ηγετικο ρόλο για τους γηπεδούχους, με τον ίδιο να προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στο επιθετικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι. Καθώς το ανακάτεμα της τράπουλας από τον κόουτς Ηλία Ορφανό του έδινε ρόλους που έτσι απλά ο έμπειρος παίκτης εκτελούσε εύκολα.

1-0 σε μία από τις λιγοστές βάσεις του πρώτου μέρους, ο Κοττάκης προωθήθηκε σε μία εκτέλεση πλαγίου άουτ του Σαντέ και με μία άψογη κεφαλιά προς τα πίσω άνοιξε το σκορ του αγώνα.

2-0 Οι «Φιλωτίτες» βρέθηκαν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 1-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα (43΄) πανηγύρισαν για δεύτερη φορά, όταν ο Ζούλης με μία σέντρα σουτ βρήκε στην περιοχή τον Ευριπιώτη, ο οποίος με όμορφη κοντινή προβολή έκανε το 2-0 του ημιχρόνου.

Νίκη στην σκακιέρα

Με το 2-0 εις βάρος της και χωρίς σχεδόν αν έχει απειλήσει στο πρώτο μέρος η Λάβα έπρεπε να βρει λύσεις, με τον Στέφανο Διονυσόπουλο να φρεσκάρει την επίθεση του με τον ποιοτικό Κοβό, δίνοντας παράλληλα πιο επιθετικό ρόλο στον Απόλλωνα Κολιούση, με τους δύο παίκτες να είναι αυτοί που τελικά έβαλαν ξανά τη Λάβα στο παιχνίδι.

2-1 Με το καλημέρα στην επανάληψη ο Κοβός που είχε περάσει στη θέση του Γκίτση εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο μία βαθιά μπαλιά του Αχμετάι και με καταπληκτικό γυριστό σουτ έκανε το 2-1.

2-2 Στο 64΄ένας από τους πιο χρήσιμους παίκτες της Λάβας φέτος, ο Σελιστάι εκτέλεσε κόρνερ, με τον αρχηγό Απόλλωνα Κολιούση να πηδά πιο ψηλά από όλους και με ανάποδη κεφαλιά να γράφει το τελικό 2-2.

Κουφόπουλος και Ζούλης είχαν από μία καλή στιγμή μέχρι το 85΄ χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν, ενώ και η Λάβα έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή στο 86΄όταν ο Κελίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Λουλάι αλλά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Διαιτησία

Η αναφορά στη διαιτησία δεν θα πρέπει να γίνεται μόνο όταν υπάρχουν κακές εμφανίσεις και αποφάσεις που πολλές φορές κρίνουν παιχνίδια, αλλά θα πρέπει να τονίζονται και οι καλές παρουσίες των διαιτητών, όπως ήταν αυτή σήμερα της τριάδας των Βακόνδιου, Νεοκοσμίδη και Χατζόπουλου. Ο συριανός ρέφερι, ήταν πραγματικά άψογος, διαιτήτευσε ιδανικά και άφησε το παιχνίδι να παιχτεί όπου έπρεπε, με τις αποφάσεις του να μην δέχονται καμία αμφισβήτηση, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους βοηθούς του.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ορφανός): Λουλάι, Πράσινος, Κουφόπουλος, Σαντέ, Ισμαϊλάι, Βερύκοκκος (53΄ Κατσουρός), Μανιός (65΄ Ζούλης Π.), Ζούλης Γ., Ευριπιώτης, Μεμλίκα (85΄ Μουστάκης), Κοττάκης.

Αναπληρωματικοί: Βενιεράκης, Βασιλάκης

Λάβα Εμπορείου (Διονυσόπουλος): Καραμολέγκος, Δρόσος, Αλεφραγκής, Κουκούλης, Κολιούσης, Αχμετάι, Κλουβάτος (92΄ Βλαβιανός), Δακουτρός, Κελίδης, Σελιστάι, Γκίτσης (46΄ Κοβός)

Η βαθμολογία και η τελευταία αγωνιστική

2018-03-11_2.jpg

2018-03-11_1.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το κανάλι μας

Φωτογραφίες από τη Λαμπρινή Μάκαρη

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares