Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 00:02

Στον ΑΟ Πάρου το Παριανό ντέρμπι με τον Μαρπησσαϊκό [pics]

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, ο ΑΟ Πάρου κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη με 4-0 απέναντι στον Μαρπησσαϊκό και να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του 2ου ομίλου αήττητος.

Η ομάδα του Δημήτρη Τριανταφυλάκου ήταν ανώτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, με τον Μαρπησσαϊκό να έχει πολλούς παίκτες που δεν έπιασαν την απαιτούμενη απόδοση και το τελικό σκορ να κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο.

Με αυτή τη νίκη ο ΑΟ Πάρου βρίσκεται μία ανάσα για να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου, ενώ οι υπόλοιπες 2 θέσεις που θα οδηγήσουν στην επόμενη φάση θα κριθούν όπως όλα δείχνουν στο νήμα με συνδιεκδικητές το Παμμηλιακό, τον Μαρπησσαϊκό και τον ΑΟ Σερίφου.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης η μικρή προσέλευση του κόσμου, καθώς στις εξέδρες του γηπέδου της Παροικιάς δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 65 φίλοι του ποδοσφαίρου.

Τα γκολ

Στο 32΄έπειτα από εκτέλεση πλάγιου του Αρκουλή και κακό διώξιμο της άμυνας του Μαρπησσαϊκού ο Γιανούλης με εντυπωσιακό  ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.

Με τη λήξη του πρώτο μέρους ο ΑΟ Πάρου κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν στο 45΄μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Γιαννούλη, ο Γαβαλάς με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΑΟ Πάρου κατάφερε να σκοράρει σχετικά νωρίς και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι στο 53΄, όταν μετά από όμορφο συνδυασμό, ο Γιαννούλης πάσαρε στον Παπαθεοδώρου, εκείνος έσπασε στον Γιουρτζίδη που πλάσαρε, με την μπάλα όμως να καταλήγει τα δίχτυα της ομάδας του από τα πόδια του Παντελαίου που προσπάθησε να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Ο Αρκουλής δεν θα μπορούσε να μην βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για ακόμη μία αγωνιστική, όταν στο 63΄μπήκε στην περιοχή και από διαγώνια θέση με σουτ σημείωσε το 4-0 που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Δύσκολο ματς

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλάκος διανύει μία από τις καλύτερες του χρονιές στον πάγκο του ΑΟ Πάρου, με τον ίδιο πάντως στις δηλώσεις του να κρατά χαμηλούς τόνους και να συγχαίρει του παίκτες του: « Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο  μπήκαμε μουδιασμένα. Με την πάροδο του χρόνου βρήκαμε ρυθμό και πήραμε τον έλεγχο, ενώ θα πρέπει να πω ότι  όλα τα παιδιά ήταν σε καλή μέρα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Συνεχίσουμε την προσπάθεια μας…».

Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος με βοηθούς τους Βαγγέλη Ρούσσο και Σεμίνα Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Σωτηρόπουλος, Μπαρδάνης, Καραφυλάκης, Παπαθεοδώρου (73΄Πρίνα), Τσούκε, Αρκουλής (80΄Ζγουράτι), Γαβαλάς (53΄Κληρονόμος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης (83΄Τσόκα).

Αναπληρωματικοί: Καντιώτης, Χανιώτης, Ρούσσος.

Μαρπησσαϊκός (Γαβαλάς): Ανουσάκης, Κορρές (63΄Τσιγώνιας), Παπαδόπουλος, Τζανακόπουλος Μ., Κρητικός Δ., Αντωνόπουλος, Βιτζηλαίος, Παντελαίος, Βράπι, Κρητικός Ε. (73΄Τζανακόπουλος Κ.). Χριστόφορος.

Αναπληρωματικοί: Κιοσέ, Φραντζής, Τζανακόπουλος Γ., Γεμελιάρης, Μανιώτης

Βαθμολογία

2018-02-17_4.jpg

 

12345AOP-MARPIS 18-2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares