Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 23:05

«Ξεμούδιασμα» με νέα πρόσωπα στο Μυκονιάτικο φιλικό!

Ισοπαλία με σκορ 2-2 έληξε ο φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Ανω Μερά και τον Α.Ο. Μυκόνου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο της Άνω Μεράς.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά ήταν μια αγωνιστική τόνωση για τους δύο Μυκονιάτικους Συλλόγους καθώς έχουν μείνει ανενεργοί για πολύ καιρό.

Βέβαια ο αγώνας ήταν παράλληλα και το βάπτισμα του πυρός για τα νέα πρόσωπα του ΑΟ Μυκόνου, καθώς για πρώτη φορά αγωνίστηκαν οι Παντελής, Αλμπάνης και Αργυρός.

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι φιλοξενούμε προηγήθηκαν στο 6' με τον Παντελή ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Χριστουδουλάκη και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 19' η Άνω Μερά ισοφάρισε μετά από μια πολύ ωραία συνεργασία του Αμπντούλ με τον Μαμαντί με τον πρώτο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Νίκου Τζιόβα πήρε το προβάδισμα στο 33' με τον Γιόγιο.

Τέλος η ισοφάριση ήρθε στο 88' με σκόρερ τον Τόμπρο ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από μια πολύ καλή σέντρα του Μπαλλή. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παπαστολόπουλος

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδη): Σαββόπουλος, Μπαλής, Καρατζάς, Παπαδόπουλος, Αμπαδίνης, Βαρουξής, Μπάμπακαρ, Παντελής, Αλμπάνης, Αλεξανδρόπουλος, Ράγια

Αγωνίστηκαν και οι: Αργυρός, Πανέτας, Καραϊνδρος, Παππάς, Τόμπρος, Τσαμασλίδης.

Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Χριστοδουλάκης, Κουτσούκος, Ουζουνόγλου, Πρίφτης, Χατζάκος, Βαγενάς, Καρφαρίδας, Ραζάκ, Γιογιός, Μαμαντί, Κουκάς.

IMG_1305.JPG

IMG_1299.JPG

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares