Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 10:39

Ματς διαφήμιση και νίκη πρωτιάς για τη Θύελλα [pics-vid]

Βήμα πρωτιάς έκανε η Θύελλα Καμαρίου που κατέκτησε το τρίποντο στο ντέρμπι της Σαντορίνης επικρατώντας χθες στο ΔΓ Καμαρίου με 3-1 κόντρα στη Λάβα.

Σε ένα πραγματικά πολύ όμορφο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό οι δύο ομάδες έδειξαν την ποιότητα τους προσφέροντας πλούσιο θέαμα στον κόσμο που γέμισε το μεγαλύτερο μέρος των εξεδρών του γηπέδου.

Η ομάδα του Κώστα Μιχάλη για ακόμη μία αγωνιστική έδειξε τις αρετές της και παρόλο που βρήκε απέναντι της μία Λάβα παθιασμένη και διψασμένη για τη νίκη, κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό την, έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ουσία στις επιθετικές της προσπάθειες.

Η εικόνα και τα γκολ

Η Λάβα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε ψηλά και κατάφερε να απειλήσει 2 φορές στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι άλλαξαν τρόπο παιχνιδιού και προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι που γνωρίζουν καλά από τις πτέρυγες, πράγμα που του έδωσε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Τελικά σε μία φάση που έγινε στο 35΄η Θύελλα κέρδισε ένα φάουλ με τον Ερρίκο να βγάζει την μπάλα στο πρώτο δοκάρι όπου βρέθηκε ο Ρέτζο και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, μετά από μία οργανωμένη επίθεση, ο αρχηγός Χρήστος Λυγνός έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή και με όμορφο τεχνικό σουτ έκανε το 2-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Θύελλα έχοντας πετύχει αυτό που ήθελε επιχείρησε να φέρει τον ρυθμό του αγώνα στα μέτρα της, με τη Λάβα να ψάχνει την απάντηση χωρίς όμως να απειλεί καθώς οι επιθετικοί της ομάδας και ειδικά ο Ζώνας φαινόταν να είναι αποκομμένος.

Τελικά, ο τελευταίος αφού είχε στείλει μήνυμα λίγο νωρίτερα χάνοντας μοναδική ευκαιρία, στο 58΄πήρε τη μπάλα λίγο έξω από τη περιοχή και με ατομική προσοπάθεια έφτασε σε απόσταση βολής, όπου με αριστερό σουτ νίκησε τον Ανδριόλα, μειώνοντας σε 2-1.

Και εκεί που όλα έδειχνα ότι ο αγώνας θα πάρει άλλη τροπή, η Θύελλα έδειξε το μέταλλο της και μόλις δύο (2) λεπτά αργότερα κατάφερε να απαντήσει στη Λάβα, με τον Φύτρο να σουτάρει εύστοχα έξω από τη περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Άψογη και η διαιτησία του κυρίου Βακόνδιου και των βοηθών του Παντελάκη και Τσάφου που ήταν αλάνθαστοι και συνέβαλαν τα μέγιστα στο άριστο κλίμα που υπήρξε εντός αγωνιστικού χώρου.

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Μαυρομάτης, Μαντούσης, Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Φύτρος (λ.τ. 94΄Κανουσάι), Δαβιλάς (68΄Δημητρακόπουτλος 85΄Πάγια), Αρβανίτης.

Αναπληρωματικοί: Δανέζης, Πασβαντόγλου, Βλαβιανός, Ζαχαράκης.

Λάβα (Διονυσόπουλος): Καλαμάτας, Δακουτρός, Γιαννακόπουλος (λ.τ. 41΄Σιγάλας), Κολιούσης, Καψάλης, Παραλίκης, Παναγιωτίδης, Κελίδης, Σελιστάι, Βουλγαράκης, Ζώνας.

Αναπληρωματικοί: Αλεφραγκής, Δαμίγος, Τσουκαλάς, Δρόσος, Νομικός.

Βαθμολογία Περιόδου 2017-2018 | Α' Κατηγορία - 3ος Όμιλος

 ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά
1. Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 21 7 7 0 0 35 3
2. Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 21 8 7 0 1 28 7
3. Α.Ο. ΛΑΒΑ 11 8 4 1 3 25 11
4. Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ 10 8 3 1 4 15 17
5. ΑΘΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΟΥ 6 7 2 0 5 12 35
6. Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ 6 8 2 0 6 9 29
7. Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ 6 7 1 3 3 9 19
8. Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ 4 7 1 1 5 6 18

Ολόκληρος ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

 

 

Φωτογραφίες

 

Φ-

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares