×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 01:55

Το επίμαχο πέναλτι που "τίναξε" το παιχνίδι στον αέρα [vid]

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα με την διαιτησία στην ΕΠΣ Κυκλάδων, αφού μέσα σε διάστημα δύο ημερών, υπήρξαν δύο απανωτά «κρούσματα», τα οποία «αμαύρωσαν» δύο αγώνες - διαφήμιση για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Έτσι μετά τα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Καλορογιάννη από την ομάδα της Άνω Μεράς, στην αναμέτρηση με τη Σύρο 2002, σειρά πήρε ο Φίλιππος Φαν Αακεν, ο οποίος αφού πρώτα αρνήθηκε εξόφθαλμο πέναλτι στον ΑΜΣ Φιλωτίου, στον αγώνα με τον Αστέρα Τραγαίας, εν συνεχεία δεν τιμώρησε και το κουβάρι των παικτών, που κινήθηκαν «απειλητικά» προς το μέρος του.

Όσοι παρευρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Αγίου Αρσενίου, σίγουρα το είδαν και με «γυμνό» μάτι. Στο 62ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 3-2 υπέρ των γηπεδούχων, ο Ευριπιώτης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από τα σώματα και κατέληξε στον Ανεβλαβή. Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα, στην προσπάθειά του να κοντρολάρει και να απομακρύνει τη μπάλα, τη βρήκε με το κάτω μέρος του χεριού του, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στο παρακάτω βίντεο.

Η απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης κου Φαν Αακεν να μην δώσει την εσχάτη των ποινών, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, τόσο των ποδοσφαιριστών του Φιλωτίου, όσο και της εξέδρας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο άρχων του ματς να γίνει δέκτης πολλών.. «γαλλικών», ενώ από το μένος των διαμαρτυρηθέντων, δεν έλειψαν και οι σπρωξιές, κάτι που επίσης έμεινε ατιμώρητο.

Η κάμερα του Sportcyclades.gr βρέθηκε σε ακόμα ένα γήπεδο, λύνοντας το «γρίφο» του.. μυστηρίου από αποφάσεις που αφορούν τους Κυκλαδίτες διαιτητές.

Σίγουρα τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις, όσον αφορά την τιμωρία των ρέφερι, αφού σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο, θα υπάρξει νέο κύμα αντιδράσεων από τα σωματεία που «φωνάζουν» για αυτές τις φάσεις.

Δείτε το βίντεο:

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares