×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 21:32

Επική ανατροπή και νίκη στο ντέρμπι της Νάξου για τον Αστέρα Τραγαίας

Παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ με 3-0, οι παίκτες του Μανώλη Κατσούλη πέτυχαν επική ανατροπή επικρατώντας με 3-4 του ΑΜΣ Φιλωτίου, με τη νίκη αυτή να δίνει στον Αστέρα το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Τα πολλά γκολ ήταν αυτά που κράτησαν τον κόσμο ζεστό σε ένα παιχνίδι που αναλώθηκε σε γκρίνιες, δυνατές μονομαχίες και αρκετές διαμαρτυρίες των δύο ομάδων για τη διαιτησία του κ Φαν Άακεν και της πρώτης βοηθού κυρίας Ψαρρά, με τους γηπεδούχους μάλιστα να είναι έξω φρενών για ένα χέρι – πέναλτι του Ανεβλαβή στο 62΄που δεν τους δόθηκε και ενώ το σκορ ήταν 3-2 υπέρ τους.

NAXOS_MANDILARAS-SKORDIALOS.jpg

Τα γκολ

1-0 στο 20΄ο Ζούλης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα 35 περίπου μέτρα με τη μπάλα να σκάει μέσα στη περιοχή, παίρνοντας περίεργη τροχιά και καταλήγοντας στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Πόλια.

2-0 Στο 25’, ο Ευριπιώτης κέρδισε τις κόντρες έξω από την περιοχή, με τον Μεμλίκα να επωφελείται και με διαγώνιο εύστοχο πλασέ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

3-0 Ο Ζούλης «χτύπησε» ξανά το 41΄όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» του Πόλια, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ που σε εκείνοι το σημείο έδειχνε να κλειδώνει τη νίκη της ομάδας του.

3-1 / 3-2 Η αντεπίθεση του Αστέρα άρχισε άμεσα, καθώς πριν λήξει το ημίχρονο κατάφερε να μειώσει σε 3-2. Αρχικά στο 44΄ο Ανεβλαβής μπήκε από τα αριστερά στη περιοχή του Ψαρρά και πλάσαρε εύστοχα και δύο λεπτά αργότερα, στο 46΄ο Δεδρινός ανατράπηκε από τον Βασιλάκη μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Φαν Άακεν να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον Μαρούλη να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα.

3-3 Στο δεύτερο μέρος ο Μανώλης Κατσούλης έκανε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και ο Αστέρας ήταν ανώτερος, με την υπεροχή να καρποφορεί στο 65΄όπου ο Κατσούλης πέτυχε ένα «εξωπραγματικό» γκολ πίσω από τη σέντρα, όταν εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα να κάνει γκελ στη περιοχή και να ξεγελά τον άπειρο Ψαρρά καταλήγοντας στα δίχτυα του.

3-4 Ο Αστέρας πίστεψε στο θαύμα της ανατροπής  και δικαιώθηκε, καθώς στο 85, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα του ΑΜΣ Φιλωτίου δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα και ο Βεκρής που καιροφυλακτούσε έκανε από κοντά το τελικό 3-4.

*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου του Ανδριακού Γεώργιου Κωβαίου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

*Ο προπονητής του Αστέρα Τραγαίας, κ. Μανόλης Κατσούλης παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα λόγω τιμωρίας που εκτίει και προέρχεται από τον αγώνα με τον Καρτεράδο.

NAXOS_MELI-KANELA.jpg

Διαιτητής ήταν ο Φαν Άακεν με βοηθούς την κυρία Ψαρρά και τον κ. Νεοκοσμίδη

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ορφανός): Ψαρράς, Πράσινος, Κουφόπουλος, Βασιλάκης (79΄Μανιός), Ισμαϊλάι, Λιόφαγος, Σαντέ, Ζούλης Γ., Ευριπιώτης, Μεμλίκα (60΄Βερύκοκκος), Κοττάκης.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μουστάκης Ν., Μουστάκης Μ., Ζούλης Π., Βενιεράκης.

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Πόλια, Ανεβλαβής, Λεγάκης (34΄Βεκρής), Κατσούλης, Μαϊτός, Μπίντζι (27΄λ.τ. Χωριανόπουλος), Επταήμερος, Μαρούλης (53΄Κουφόπουλος), Καραφυλίδης, Κιόσκου (66΄Αλιμπέρτης), Δεδρινός.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Πιτταράς, Μαρκόπουλος, Τουλούπης.

NAXOS_CAPPUTSINOS_1280X720.png

Η βαθμολογία

Η νίκη του Αστέρα τον έφερε στους 6 βαθμούς και στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΑΜΣ Φιλωτίου έμεινε στους 10 και πλέον θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κατακτήσει την 3η θέση που θα τον οδηγήσει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

2017-12-03_3.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από τη σελίδα μας

 

 

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares