Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 02:22

Ομάδα άλλης κατηγορίας πέρασε άνετα και από τη Νάξο η Θύελλα [pics-stats-vid]

Η Θύελλα επιβεβαίωσε για ακόμη μία αγωνιστική τον τίτλο της πιο φορμαρισμένης ομάδας του πρωταθλήματος περνώντας και από τη Νάξο με εύκολη νίκη  με 0-6 κόντρα στον Αστέρα Τραγαίας κερδίζοντας το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Αγίου Αρσενίου.

Ο σοβαρός, πειθαρχημένος και έμπειρος Αστέρας Τραγαίας δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στην «καλοκαρδισμένη μηχανή» του Κώστα Μιχάλη, η οποία δείχνει στοιχεία ομάδας που είναι έτοιμη να παίξει σε παραπάνω κατηγορία από αυτή του τοπικού πρωταθλήματος.

Παρόλο που ο Ερρίκος πέτυχε χατ τρικ, δεν υπάρχει κάποιος παίκτης να υστέρησε από το συγκρότημα του Καμαρίου που βασίζεται πάνω στην καλή κυκλοφορία της μπάλα και την ταχύτητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές της.

Από την πλευρά του ο Αστέρας δεν θα πρέπει να έχει ως οδηγό αυτό το παιχνίδι που σίγουρα δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης. Η ομάδα της Νάξου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί κάποιες φάσεις που δημιούργησε και ίσως δικαιούταν κάποιο τέρμα στο παιχνίδι, με τον Λυμπερτά να απειλεί έχοντας 1-2 καλές ευκαιρίες.

Τα γκολ

Η Θύελλα προηγήθηκε νωρίς και αυτό συνέβαλε ώστε να διευρυνθεί το σκορ του αγώνα, ενώ είχε ένα δοκάρι με τον Δαβιλά στο πρώτο ημίχρονο και ένα με τον Ερρίκο στην επανάληψη.

 Στο 7΄ ο Δημητρακόπουλος πάσαρε παράλληλα και ο Ερρίκος από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 34΄ο Δαβιλάς από κοντά μετά από ασίστ του Φίλων διπλασίασε τα τέρματα της Θύελλας.

Το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου ήρθε από τον Ερρίκο που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από γέμισμα και με διαγώνιο σουτ σημείωσε ακόμη ένα τέρμα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Θύελλα μπήκε με ένα γρήγορο γκολ του Φύτρου που ήρθε με πλασέ να κάνει το 0-4.

Ο Ερρίκος στο 81΄και ο Μαυρομάτης στο 85΄απλά ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο τελικό 0-6.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Γιάννη Ζαράνη και των βοηθών του Νεοκοσμίδη και της κυρία Μαργαρίτη.

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης Μ.): Πόλια, Λεγάκης, Σφυρόερας (50΄Τουλούπης), Μαϊτός (75΄Κατσούλης Α.),  Λυμπερτάς,  Δενδρινός, Επταήμερος,  Πιέτρι, Καραφυλλίδης, Κουφόπουλος (64΄Μαρούλης), Κιόσκου.

Αναπληρωματικοί: Δεγαϊτας,  Μαρκόπουλος, Βεκρής, Παραράς

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός (70΄Νομικός),  Δημητρακόπουλος (63΄Δανέζης), Μαντούσης (83΄Λύκος), Σπανός (60΄Πάγια), Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Φύτρος, Δαβιλάς, Μαυρομάτης.

Αναπληρωματικοί: Νομικός, Πασβαντόγλου, Ρέτζο, Ζαχαράκης

Αποτελέσματα - Πρόγραμμα - Βαθμολογία

 2017-11-13_1.jpg

2017-11-13.jpg

Φωτογραφίες

 

Ολόκληρος ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares