Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 01:02

Ισοπαλία στο συριανό ντέρμπι

Στον Συριανό ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο της Άνω Σύρου, ο Πάγος ως τυπικά φιλοξενούμενος έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις του αγώνα  ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Αίαντα Σύρου  με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Η απόδοση των δύο ομάδων κινήθηκε στη μετριότητα ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο, με το τελικό αποτέλεσμα να απομακρύνει τον Πάγο αρκετά από την κορυφή του ομίλου, βάζοντας την ομάδα του Νίκου Βουτσίνου σε μπελάδες καθώς η 3η θέση θα την αφήσει εκτός της επόμενης φάσης του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες.

Στο 16’ ο Αίαντας έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Μπάιλα, όμως ο Πρίντεζης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 38’ ο Μάρκος Πρίντεζης είχε μία αρκετά καλή ευκαιρία καθώς δεν πρόλαβε με προβολή να σκοράρει, ισοφαρίζοντας έτσι τις καλές στιγμές.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο αναφορικά με το θέαμα και τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Ο Μουράι στο 60΄έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα μετά από πέναλτι που εκτέλεσε άστοχα και κατέληξε άουτ. Σε εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα του Πάγου  είχε κάποιες καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Καρποδίνη, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε.

Τελικά οι παίκτες του Γιώργου Ρούσσου βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 80΄με τον Καμπάνη να σκοράρει με το κεφάλι.

Ο Πάγος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ο Τρόκα στο 95΄πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα σκοράροντας με κεφαλιά, γράφοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Μαραγκός με Βοηθούς τους Ρούσσο και Βαρθαλίτη

Αίας Σύρου (Ρουσσος): Καρποδίνης, Καμπάνης, Ζαγκούλης, Συριανός, Αργυρός, Κοτσιπετσίδης (52΄Καπλάνης) , Λούσας (86΄Πρίντεζης) , Μπάιλας (64΄Χούρος), Κουκούλης, Σκορδίλης (57΄Νομικός), Σαγκινέτος.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Βουτσίνος, Γεράρδης, Καλμπουράκης.

ΑΟ Πάγου (Βουτσίνος): Πρίντεζης, Μαραγκός, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Βαβουράκης (90΄Δεσινιώτης), Τρόκα, Πρίντεζης Μ. (69΄Παπουδής), Μουράι, Παράβαλος, Περιστεράκης (80΄Φωτεινιάς), Ρούσσος Κ. (57΄Φραγκιάς)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι : Καπέλλας, Ρουσσος Ν., Ρούσσος Κ.

Αποτελέσματα - Πρόγραμμα - Βαθμολογία

2017-11-12.jpg

2017-11-12_1.jpg

Φωτογραφίες από τον Φραγκίσκο Φωτεινιά

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares