Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 23:56

«Επαγγελματική» νίκη για τον ΑΜΣ Φιλωτίου απέναντι στον νεανικό ΠΑΣ Νάξου

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο ΑΜΣ Φιλωτίου έκανε αυτό που έπρεπε πετυχαίνοντας μία εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι στο ΔΓ Αγερσανίου και άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

NAXOS CAPPUTSINOS 1280X720

Οι παίκτες του Ηλία Ορφανού ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έλεγξαν τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό, με τον ΠΑΣ Νάξου να προσπαθεί ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου είχε και ένα δοκάρι μετά από κοντινή προβολή του Λέκκα.

Στην επανάληψη ο ΑΜΣ Φιλωτίου χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερα σημαντική προσπάθεια κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα, κλειδώνοντας τη νίκη και παίρνοντας το τρίποντο που τον έφερε προσωρινά στη 2η θέση με 10 βαθμούς, με την ομάδα της ορεινής Νάξου να δείχνει φέτος σοβαρότητα και σταθερότητα βασιζόμενη σε γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί η θετική παρουσία των φιλοξενούμενων που παρατάχθηκαν για ακόμη μία αγωνιστική με 7 παιδιά στο βασικό σχήμα και 3 που πέρασαν ως αλλαγή που είναι μέλη των αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών.

Τα γκολ

Στο 14΄ο Κοττάκης έπειτα από ασίστ του Ευριπιώτη άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.

Πριν καλά – καλά περάσει ένα δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 22΄ο νεαρός Βερύκοκκος μετά από αδράνεια στην άμυνα με κοντινό γυριστό σουτ έκανε το 2-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη είχαμε ακόμα ένα τέρμα από επίσης έναν ταλαντούχο γηγενή νεαρό, τον Στέλιο Μανιό, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 64΄και στο 67΄ένα σουτ που επιχείρησε έδωσε στη μπάλα περίεργη τροχιά, καταλήγοντας στα δίχτυα του Χαριτίδη.

COKIBA 2017

Άριστη η διαιτητική τριάδα των Νεοκοσμίδη, Χατζόπουλου και της κυρίας Μελανίτη.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ορφανός): Ψαρράς Σ., Λιόφαγος (85΄Ζούλης Π.), Κουφόπουλος, Μουστάκης  Α. (85΄Μουστάκης Μ.), Ισμαϊλάι, Πράσινος, Βερύκοκκος (64΄Μανιός), Ζούλης Γ., Ευριπιώτης, Ψαρράς Β., Κοττάκης.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μουστάκης Ν., Βασιλάκης, Μουστάκης Δ., Βενιεράκης.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χαριτίδης, Λαγογιάννης (80΄Λαγκώνης), Συνοδινός (62΄Μανδηλαράς), Πιτταράς, Σέργης, Μαργαρίτης, Καραμπάτσης (60΄Σερμάδι), Γκούφας (80΄Σιδερής), Λέκκας, Μασούρας, Παντελαίος.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Γρυλλάκης, Σέργης

MARGARITIS NAXIAKI TEXNIKI

Βίντεο από τον αγώνα

 

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares