Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 13:22

Παμμηλιακός ''5 Αστέρων'' στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα για τον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας με τρίποντο για τον Παμμηλιακό απέναντι στον Αστέρα Μαρμάρων με σκόρ 5-0 στο δημοτικό στάδιο Μήλου παρουσία περίπου 120 φιλάθλων και έτσι ξεκίνησε με το ''δεξί'' τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του υποχρεώσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση 45 περίπου λεπτών λόγω καθυστερημένης άφιξης του πλοίου, σε μια ηλιόλουστη μέρα με αρκετό αέρα που δεν εμπόδισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων και προσέφεραν όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Παρόλο την φαινομενικά εύκολη νίκη λόγω του μεγέθους του σκορ ο Αστέρας Μαρμάρων μπήκε πιο δυνατά στο ματς τα πρώτα λεπτά να χάνει μάλιστα πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 6' να προηγηθεί όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ρούπα πετάχτηκε στο 1ο δοκάρι ο χαραλαμπίδης και πέρασε ξυστά από τα δοκάρια του Ανυφαντάκη.

Αυτό φάνηκε να ''ξυπνά'' του παίχτες του κυριου  Μάλλη και στο 9' απάντηση απο τον Μάνη σε σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε τον Κλουβα σε ετοιμότητα που παραχώρησε τον κόρνερ.

Στο 17' έπειτα από σύγχυση στα καρέ του Κλουβα με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ ο πολύ δραστήριος  χθες Μάνης.

Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί , ο Σίδερης κυνήγησε ένα διώξιμο από την άμυνα πρόλαβε στην έξοδο τον Κλουβα στο όριο της μεγάλης περιοχής και ανέτρεψε τον Σίδερη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Κυρίτσης, όπου με ψύχραιμη εκτέλεση έγραψε το 2-0.

Ο Αστερας Μαρμάρων μη έχοντας  τίποτα να χάσει ανοίχτηκε και έψαξε το γκολ σε μια σέντρα σουτ του Ρόυπα η μπάλα και με την βοήθεια αέρα πήρε μια περίεργη τροχιά προς την εστία του Ανυφαντάκη, ο οποίος εδίωξε δύσκολα και στην επαναφορά ο Πιστάς πλάσαρε απο πλάγια θέση όμως και πάλι ο κίπερ των Μηλιών δήλωσε παρών και δεν έδωσε δικαίωμα στην ομάδα της Πάρου να μπεί στο ματς.

Στο 45+1 ο 17χρονός Μαυρογιαννής με κοντινό πλασέ απο πάσα παρε-βάλε του Σίδερη διαμόρφωσε το 3-0 όπου ήταν και το σκόρ ημιχρόνου.

 Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, οι δύο ομάδες δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο, λίγο το σκορ που χαλάρωσε τους παίχτες του Παμμηλιακού και ίσως βγήκε και η ταλαιπωρία του ταξιδιού στους παίχτες των Μαρμαρών.

Παρόλα αυτά είχαμε άλλα δυο τέρματα στο 2ο ημιχρονο για την ομάδα της Μήλου στο 60' έπειτα από ωραίο συνδυασμό πολύ δυνατό σουτ απο τον Σίδερη κακή εκτίμηση από τον Κλουβα 4-0 και στο 77' έπειτα απο κόρνερ του Αστέρα από το διώξιμο της άμυνας ο Σιδέρης έφυγε στην κόντρα νίκησε τον Κλουβα και διαμόρφωσε το τελικο 5-0 .

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Κος Μαθιουδάκης με βοηθούς τους Κους Βάιλα και Μαθιουδάκη

Συνθέσεις:

Παμμηλιακός (Μάλλης): Ανυφαντάκης, Ζουλιάς, Λιβάνιος (46'Δρίλης), Σ. Σίδερης (75' Σοσόλι) , Κυρίτσης, Νάκας (69' Δερδελάκος), Μαυρογιάννης, Ντόριζας, Μάνη (63'Κουρέλης), Α.Σιδερης, Μπεκογιάννης.

Αναπληρωματικοι: Popi, Κρομμύδας, Μακρής.

Αστέρας Μαρμάρων (Κένερ) : Κλουβας, Πατρικίου (68'Suli), Μπελούκης, Παρτζάλης, Φυρίγγος, Αντιπαριώτης, Νταής, Ρούπας,  Μπελούκης ΑΝ., Πιτσας, Χαραλαμπίδης

Αναπληρωματικοι: Kολλτσάκου, Σιφναίος, Γαβαλάς, Μαρινάκης.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής του 2ου ομίλου της ΕΠΣ Κυκλάδων είχαμε τα αποτελέσματα: Πανσιφναϊκός-ΑΠΣ Κύθνου 3-2, ΑΟ Πάρου-ΑΟ Σερίφου 2-0, ΑΜΕΣ Νηρέας-ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός 0-4.

Αναλυτικά η βαθμολογία και τα αποτελέσματα του ομίλου εδώ... 

Στοιχεία και φωτογραφίες από το mileikanea.gr

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares