Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 00:17

Έκλεισε για Τετάρτη το ραντεβού

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα μας σχετικά με την επικείμενη συνάντηση της διοίκησης του ΑΟ Σύρου με τους φορείς και τους επιχειρηματίες του νησιού ήρθε η ανακοίνωση του συλλόγου για την οριστικοποίηση του ραντεβού.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Σύρου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν την ομάδα για την Ιστορική της συμμετοχή στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Καλούνται

Όλοι οι φορείς του νησιού μας( Περιφέρεια Ν.Αιγαίου , Επιμελητήριο Κυκλάδων , Δήμος Σύρου - Ερμούπολης, Εμπορικοί Σύλλογοι Σύρου, Σύλλογος Ξενοδόχων Σύρου , Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Σύρου , Σύλλογος Επισιτισμού και Μαζικής Εστίασης “Τερψιχόρη” , E.Π.Σ. Κυκλάδων) οι επιχειρηματίες , όλοι οι Συριανοί φίλαθλοι , φίλοι της ομάδας , του ποδοσφαίρου και του Αθλητισμού να παρευρεθούν ,

Την Τετάρτη 17 Μαΐου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου “ΔΙΟΓΕΝΗΣ” σε ανοικτή συζήτηση και εκδήλωση ενδιαφέροντος με θέμα την στήριξη της ομάδας μας για τη συμμετοχή της στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία!

Η ομάδα μας πλέον βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης Ιστορίας της και όλοι μας μπροστά στην μεγάλη ευθύνη απέναντι στο Συριανό ποδόσφαιρο.

Ο ΑΟΣ μας – Ο ΑΟΣ σας χρειάζεται και αξίζει την στήριξη και βοήθεια όλων μας , όλων σας!!!

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ (Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares