Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 19:35

«Μίλησε» ο Παστελλόπουλος στη Πάρο

Ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που έκρινε τα πάντα στο ματς του ΑΟ Πάρου και της Άνω Μεράς, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους 0-2.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες κολλημένο στο 0-0, ήρθαν στην επανάληψη 2 γκολ του Παστελλόπουλου, που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε ένα τρίλεπτο.

ΦΤΩΧΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μετρημένες ήσαν οι φάσεις και η μορφή του αγώνα με χαμηλό ρυθμό δεν ικανοποιούσε τους λιγοστούς φιλάθλους στην εξέδρα. Στο 10΄σε ασθενή απόκρουση της άμυνας ο Θεοχάρης σούταρε από καλή θέση λίγο άουτ, στο 27' ο Αρκουλής από κοντά σούταρε ψηλά άουτ ευρισκόμενος σε εξαιρετική θέση και στο 35' η μεγαλύτερη διπλή ευκαιρία, πρώτα ο Θεοχάρης τράνταξε το κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια ο Βασιλάρης έσωσε στο σουτ του Παστελλόπουλου. 

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Και ενώ το δεύτερο ημίχρονο για 10 λεπτά έδειχνε την ίδια εικόνα με μόνη καλή στιγμή την φαλτσαριστή σέντρα του Φραντζεσκάκη που16832942_1163377527094562_236799820_o.jpg βρήκε στο πάνω μέρος του δοκαριού στο 51΄.

Και φτάνουμε στο 59΄, όπου ήρθε το πρώτο γκολ. Ο Παστελλόπουλος μετά από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου βρέθηκε ξεχασμένος και με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε για το 0-1.

Αμέσως μετά στο 60΄, ο ίδιος παίκτης πλάσαρε λίγο άουτ από πολύ κοντά και στο 61' βρέθηκε με τη μπάλα από αριστερά πάνω στην πλάγια γραμμή και δοκιμάζοντας μία σέντρα - σουτ είδε τη μπάλα να καρφώνεται στα δίκτυα, διαμορφώνοντας το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και αποδεικνύοντας παράλληλα ότι, η τύχη βοηθά τους τολμηρούς!

Στο 65' ο Χατζία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στο 71' μία βιαστική απόφαση του διαιτητή σκότωσε κάθε ενδιαφέρον για το υπόλοιπο ματς. Ο Παστελλόπουλος πάλι πλάσαρε τον εκτός περιοχής Βασιλάρη που βγήκε με τα χέρια κολλημένα στο σώμα του, η μπάλα βρήκε στο χέρι του και ο ρέφερι έδειξε και κόκκινη και φάουλ.

Μέχρι το τέλος η Άνω Μερά μπορούσε να σκοράρει ακόμη σε 2-3 περιπτώσεις. Τελικά όμως η φιλότιμη προσπάθεια των εννέα που είχαν απομείνει με υπερπροσπάθεια, τρεξίματα και πάθος, κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Διαιτήτευσαν οι: Καλορογιάννης, Ρούσσος Β. και Μαθιουδάκης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Βασιλάρης, Παπαθεοδώρου ( 10' λ.τ. Φραντζεσκάκης), Πρίνα ( 71' Κρώνης), Σκιαδάς, Τσούκε, 

Χατζία, Αρκουλής, Σένκα, Σωτηρόπουλος ( 71' Τετάου), Γιαννούλης, Γιουρτζίδης.

Αναπληρωματικοί: Χάλκο, Σαρρής Κ.Π., Φραντζής, Τσόκα

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Τζιόβας): Τζάβρας, Μπούμπουρης, Θεοδώρου, Θεοχάρης ( 85' Κουκάς), Χαντζάκος, Καρίμαλης ( 57' Δήμας Π., Καρφαρίδας, Παστελλόπουλος, Γιόγιος, Κολιόπουλος ( 75' Τουρέ).

Αναπληρωματικοί: Βαγενάς, Μπουσάι, Δήμας Μ., Κωστόπουλος. 

Με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα της Λάβας και το στραβοπάτημα της Θύελλας, η ‘Ανω Μερά έπιασε την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού τη 2η Θύελλα.

Αναλυτικά η βαθμολογία

 2017-02-19_1.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares