Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 22:10

Επιστροφή στις επιτυχίες με νίκη στο ντέρμπι

Μετά από δύο απανωτές «σφαλιάρες» σε πρωτάθλημα και το κύπελλο, ο Α.Ο. Μυκόνου έπαιξε για τη ''βαριά φανέλα'' που διαθέτει και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Λάβας Εμπορείου.

Η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου που έπαιζε χωρίς το βασικό αμυντικό δίδυμο των Καρατσά και Αργυρίου, ανέβασε στροφές στην επανάληψη και επικράτησε δίκαια, απέναντι στη Λάβα, που φάνηκε σαφέστατα ταλαιπωρημένη από το πολύωρο ταξίδι.

Μάλιστα ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης στα τελευταίο λεπτό του αγώνα έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι: Πλάκα, Πατσάνι και ο Μπομπάι.

Η Λάβα Εμπορείου έχασε σημαντικό έδαφος μετά από αυτή την ήττα για τη διεκδίκηση του τίτλου και πλέον ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα προκειμένου να πιάσει το Α.Ο. Σύρου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Σαντορίνης έφυγε από το νησί των ανέμων έχοντας πολλά παράπονα για τους δύο βοηθούς της αναμέτρησης, που έκοψαν πολλές επιθέσεις των Σαντορινιών ως οφσάιντ, ενώ ζητά και ένα πέναλτι το οποίο καταλογίστηκε ως φάουλ από τον κ. Αγγέλου, ο οποίος σε γενικές γραμμές είχε καλή απόδοση.

Το πρώτο ημίχρονο

Πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Ζορμπάνο που είχε διατελέσει μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων και έφυγε πρόσφατα από κοντά μας. Στο πρώτο μέρος έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο, με τη Λάβα που είχε το πλεονέκτημα του ευνοϊκού αέρα να έχει την υπεροχή χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τους Μυκονιάτες στο19’ με τον Χιλάι να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και στη συνέχεια να γυρίζει στην περιοχή ,αλλά το σουτ του Μπαλλή κόντραρε στα σώματα. Στο 20΄ η Λάβα απάντησε με ένα πολύ δυνατό φάουλ του Κουκούλη το οποίο κατέληξε λίγο άουτ.

Ο Σερέπας απείλησε στο 25’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια η οποία κατέληξε λίγο άουτ και στην αντεπίθεση ο Παππάς αποκρούει το σουτ στην γωνία του Κουκούλη. Ο Χιλάι βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή όμως το σουτ που έκανε πήγε ψηλά άουτ.

Από πλάγια και κοντά στην περιοχή στο 37’ ο Παραλίκης αστοχεί σε σέντρα σουτ που προσπάθησε από εκτέλεση φάουλ.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντεκίδης στο 47’ από πλάγια θέση φτάνει κοντά στο τέρμα και το συρτό σουτ φεύγει παράλληλα άουτ. Ο Παππάς στο 50’ δίνει την μπάλα δυνατά με τα χέρια και με την βοήθεια του αέρα βγάζει τον Σερέπα στην αντεπίθεση αλλά πρόλαβε σωτήρια ο Κολιούσης.

Ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 54΄ όταν Σερέπας μπήκε στην περιοχή από πλάγια και σούταρε, ο Τσουκαλάς απέκρουσε όμως ο Χιλάι επωφελείθηκε και μ ψύχραιμο σουτ μέσα από τη μεγαλη περιοχή άνοιξε το σκορ του αγώνα.

Από εκεί και πέρα ο ΑΟ Μυκόνου κυριάρχησε και μετά από εκτέλεση φάουλ για την ομάδα της Σαντορίνης από τα πλάγια στη γραμμή της περιοχής, η μπάλα βρίσκει στα σώματα, κάτι το οποίο εκμεταλλεύεται ο Ράγια βγαίνοντας μόνος του στην αντεπίθεση για να σώσει ο Τσουκαλάς.

Στο 75’ οι γηπεδούχοι έχασαν μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον ο Μπομπάι ο οποίος πλάσαρε άουτ.

Οι Μυκονιάτες «κλείδωσαν» το ματς στο 76’ κλέβοντας τη μπάλα στο κέντρο και τον Χιλάι να φεύγει μόνος του στην αντεπίθεση, όπου μετά από ασίστ στον Σερέπα ο τελευταίος με άπιαστο σουτ έκανε το 2-0.

Πλέον ο Α.Ο. Μυκόνου βρίσκεται ισόβαθμος με την Άνω Μερά στην 4η θέση με 22 βαθμούς, και την επόμενη αγωνιστική είναι το μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγέλου με βοηθούς του κ.κ. Ρούσσος Ι. και Καλογεράς

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παπάς, Μύρτινας, Παπαδόπουλος (71’ Μπομπάι), Ράγια Χ. (88’ Πλάκα), Τόμπρος, Μπαλλής, Βαρουξής (81’ Πατσάνι), Αμπαδίνης, Χιλάι, Αλεξανδρόπουλο, Σερέπας

Λάβα Εμπορείου (Κατζέλης): Τσουκαλάς, Βλαβιανός, Κουκούλης (57’Σελιστάι), Κολιούσης, Νικολάου, Γατσέλος, Παναγιωτίδης, Κωνσταντίνου, Στρατηγάκης, Παραλίκης (81’ Κελίδης)Ντεκίδης 

ΑΟ Μυκόνου - Λάβα 2-0 [full Game]

Το Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares