Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 19:19

Πέρασε με «Επαγγελματική» νίκη ο ΑΟ Μυκόνου από την Πάρο [vid]

Κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα ο ΑΟ Μυκόνου πέρασε από την έδρα του ΑΟ Πάρου με 0-1.

ANTIPAROS REMEBERΟι νικητές γενικά καλύτεροι, κυρίως στο κέντρο του γηπέδου, δεν είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες μέχρι να σκοράρουν, καθώς τους έλειπε η τελική πάσα, αλλά ήσαν πολύ καλοί και οι κεντρικοί αμυντικοί.  Αντίθετα για τους γηπεδούχους από την μέτρια ημέρα των βασικών τους μοχλών για την μεσοεπιθετική τους ανάπτυξη.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο μεγαλύτερο του μέρος οι Μυκονιάτες είχαν την υπεροχή στην μεσαία γραμμή, χωρίς όμως να την εξαργυρώνουν.Δύο σουτ στο 12' του Χιλάι από πλάγια μετά από κάθετη του Αργυρίου και στο 19' του Μύρτινα που συγκλίνοντας προς τον άξονα προσπάθησε από το ύψος της περιοχής, δεν δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τον Τετάου. Στο 25' καταγράφηκε η πρώτη κλασσική ευκαιρία όταν ο Αλεξανδρόπουλος βρήκε σε κανονική θέση τον Σερέπα μόνο του, αλλά ο Τετάου έσωσε την εστία του με έγκαιρη έξοδο.Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ουσιαστικά παρά το γεγονός πως σε κάποια διαστήματα ισορρόπησαν το ματς.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Πιο ζωηροί φάνηκαν οι γηπεδούχοι στην αρχή και το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό.Οι φιλοξενούμενοι στο 57' έφτασαν κοντά στο γκολ.Ο Χιλάι προλαβαίνοντας την έξοδο του Τετάου πλάσαρε η μπάλα πέρασε παράλληλα για να την βρει ο Σερέπας στην μικρή περιοχή πλάγια σουτάροντας ψηλά άουτ. Στο 63΄ο Παππάς με έξοδο πρόλαβε τον ταχύτατο Φραντζεσκάκη, το ματς είχε ανοίξει για να φτάσουμε στο 77' που σκόραρε ο ΑΟ Μυκόνου.Σε γέμισμα αποκρούστηκε η μπάλα προς τα πλάγια ο Σερέπας έγινε κάτοχος και έκανε συρτή παράλληλη σέντρα στον αμαρκάριστο Βαρουξή που από κοντά την έστειλε στα δίκτυα για το 0-1.PAROS OASIS

Στη συνέχεια οι Μυκονιάτες προσπάθησαν να ελέγξουν κρατώντας χαμηλά τον ρυθμό, ενώ έιχαν τους χώρους και τις προυποθέσεις να βάλουν και δεύτερο γκολ. Παρά λίγο να το πληρώσουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Αρκουλής ξέφυγε από δεξιά και γύρισε την μπάλα στον Γιουρτζίδη στην μικρή περιοχή που είδε το πλασέ του να κοντράρεται στην πιο καλή φάση για τον ΑΟ Πάρου σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Διαιτήτευσαν οι Ζαράνης, Ρούσσος Ι. και Ρούσσος Β. Στο 62' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Σερέπα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Τετάου, Φραντζεσκάκης, Σένκα, Σωτηρόπουλος( 80' Παπαθεοδώρου), Τσούκε, Χατζία, Αρκουλής, Γαβαλάς, Γιαννούλης, Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης

Αναπληρωματικοί: Σκιαδάς, Ρομάριο, Βασιλάρης, Τσόκα, Κρώνης, Κληρονόμος.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Παππάς, Ράγια Χ., Παπαδόπουλος, Αργυρίου, Καρατζάς, Μπαλλής, Μύρτινας (70' Αμπαδίνης), Βαρουξής (80΄Μπομπάι), Χιλάι(90' Πανέτας), Αλεξανδρόπουλος, Σερέπας.

Αναπληρωματικοί: Βερώνης, Ράγια Ρ., Δεληγιώρογλου, Τόμπρος.

Το βίντεο του αγώνα

MYKONOS KOYKAS NEW

Βαθμολογία

2017-01-29_2.jpg

Το Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares