Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 22:56

Επάνοδο με νίκη η Θύελλα 4-0 τον ΑΟ Πάρου

Η Θύελλα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με το εμφατικό 4-0 κόντρα στον ΑΟ Πάρου


Η επανέναρξη του πρωταθλήματος ήταν νικηφόρα για την Θύελλα που αποδίδοντας ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο συνέτριψε με 4-0 τον ΑΟ Πάρου.

Οι φιλοξενούμενοι παρά την προσπάθεια τους έφυγαν με βαριά ήττα πληρώνοντας κυρίως την αδυναμία τους στην τελική προσπάθεια.

Μετά από ένα νευρικό πρώτο εικοσάλεπτο η Θύελλα άνοιξε στο 21' το σκορ, όταν ο Φίλων βρήκε σε θέση για γκολ τον Βλαβιανό και εκείνος προτίμησε με αλτρουισμό να σιγουρέψει το γκολ πασάροντας στον Αρβανίτη που δεν είχε πρόβλημα σε κενή εστία να σκοράρει.

Επτά λεπτά αργότερα ο Σκιαδάς ανέτρεψε στην περιοχή τον Σέχου και ο Ερρίκος ευστοχώντας στο πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία κεφαλιά του Χατζία λίγο άουτ στην καλύτερη φάση που είχε ο ΑΟ Πάρου για να ξαναμπεί στο ματς.

Στην επανάληψη η Θύελλα ανέβασε ρυθμούς έχασε τρεις ευκαιρίες, δύο με τον Σέχου και μία με τον Βλαβιανό. Ειδικά η δεύτερη του Σέχου στο 58' ήταν κραυγαλέα.

Τελικά με ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα καθάρισε τον αγώνα πετυχαίνοντας ακόμη δύο γκολ. Στο 63' ο Ερρίκος με αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής και στο 67' ο Σάμπα που είχε μπει λίγο πριν σαν αλλαγή επέμεινε, πίεσε και κλέβοντας την μπάλα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτήτευσαν οι Αγγέλου, Βάιλας και Ψαρρά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Μιαχάλης): Πασβαντόγλου, Λυγνός, Κάτσι, Μαντούσης ( 78' Δημητρακόπουλος), Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Σέχου, Αρβανίτης ( 74' Μπαλλής), Δαβιλάς, Βλαβιανός (65' Σάμπα).

Αναπληρωματικοί: Μπρίτσα, Πάγια, Κόντρα, Βουλγαράκης.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Τετάου (74' λ.τ. Βασιλάρης), Σαρρής Κ.Π., Τσούκε, Σκιαδάς, Φραντζεσκάκης, Χατζία, Αρκουλής ( 77' Κληρονόμος), Γαβαλάς ( 65' Σωτηρόπουλος), Σένκα, Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης.

Αναπληρωματικοί: Κρώνης, Χάλκο, Χύσκα, Πρίνα

Φωτογραφίες

Το live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares