Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 02:06

Νίκη και παραμονή σε τροχιά τίτλου για την Θύελλα

Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου παράμεινε η Θύελλα, που επικράτησε εύκολα με 2-0 της Άνω Μεράς στον αγώνα που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο Δ.Γ.  Καμαρίου.

Σε ένα αρκετά καλό από πλευράς θεάματος και ρυθμού παιχνίδι οι δύο ομάδες χάρισαν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στον κόσμο που ήταν αρκετός στις εξέδρες του γηπέδου.

Και οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους όμως να ελέγχουν το παιχνίδι, να περιορίζουν τα ατού του αντιπάλου και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να παίρνουν τελικά αυτή τη μεγάλη νίκη και να φτάνουν τους 16 βαθμούς, παραμένοντας στο -5 από την κορυφή, όπου βρίσκεται ο αήττητος ΑΟ Σύρου.

Η  ομάδα του Κώστα Μιχάλη, ήταν καλά διαβασμένη, με την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις να έχει αρχίσει σιγά – σιγά να αποτυπώνεται και στα επίσημα παιχνίδια, καθώς υπήρξαν στιγμές που πραγματικά η Θύελλα δούλευε μέσα στο γήπεδο σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή.

Πρώτο ημίχρονο

Η Θύελλα μπήκε από νωρίς δυνατά  στο παιχνίδι και επέβαλε με το καλημέρα τον ρυθμό της. Στο  4΄ο Ερρίκος, στο  9΄ ο Φίλων και στο 19΄ ο Σπανός  έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, αλλά βρήκαν απέναντι τους τον πολύ καλό Καρανάσο.

Από εκεί και πέρα η Άνω Μερά έδωσε την απάντηση της στις ευκαιρίες με τους Γιόγιο στο 23’ και Μήτσικα στο 31’ να φτάνουν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ.

Ότι δεν κατάφεραν οι τρεις συμπαίκτες του στο πρώτο 20λεπτο, το κατάφερε στο 36’ ο Αρβανίτης, όταν μετά από σέντρα του Ερρίκου, στο δεύτερο δοκάρι, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ του αγώνα.

Οι στιγμές στο πρώτο μέρος έκλεισαν με μία αμφισβητούμενη φάση, όταν στο 43’ ο Μπαλλής πάσαρε στον Αρβανίτη, με τον τελευταίο να πέφτει στην περιοχή και να ζητάει πέναλτι.

Δεύτερο ημίχρονο

Η επανάληψη ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 52’ ο Αγγελακάς μετά από ωραίο συνδυασμό, βγάζει ασίστ στον Ερρίκο, που με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε,  με το 2-0 να δίνει σιγουριά νίκης στους γηπεδούχους.

Πάντως η Άνω Μερά προσπάθησε να απαντήσει και στο  54’ έφτασε κοντά στο γκολ όταν σουτ του Θεοχάρη σώθηκε πάνω στη γραμμή. Στο 77’ ο Καλαμάτας είπε εντυπωσιακά όχι σε σουτ του  Κωστόπουλου.

Ο αγώνας έκλεισε με μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-0 στο 81’ με τον  Λυγνό που είχε περάσει λίγο πριν στο παιχνίδι.

Κλίμα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς με στην αποστολή της Άνω Μεράς , συμμετείχαν μέλη της διοίκησης όπως οι κ.κ.: Κουσαθανάς, Πεκραντώνης, Νικολιουδάκης και  Σταυρομαθιακάκης συνοδεύουν την αποστολή της Μυκονιάτικης ομάδας, δείχνοντας εμπράκτως την στήριξη τους προς τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε και εμείς να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Θύελλας για την άψογη φιλοξενία που παρέχει πάντα στα συνεργία του sportcyclades.gr  και ειδικά στο μέλος της οικογένειας των «Καμαριανών» Αρτέμη Δακουτρό.

Διαιτητής ήταν ο Αγγέλου, με βοηθούς τους Αρμακόλα και Ζαράνη

Θύελλα (Μιχάλης): Καλαμάτας, Κάτσι, Μπρίτσα, Μαντούσης, Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Μπαλλής (63' Λυγνός), Αγγελακάς, Δαβιλάς (86' Πάγια), Αρβανίτης (89' Βουλγαράκης).

Αναπληρωματικοί: Καψάλης, Λύκος, Μηνρινός, Σάμπα.

Άνω Μερά (Τζιόβας): Καρανάσος, Μπούμπουρης, Αβράμης, Καρανίκας, Θεοχάρης (λ/τ/ 73' Τουρέ), Χατζάκος, Μήτσικας, Καρφαρίδας, Αραπίτσας (54΄Κωστόπουλος), Γιόγιος, Κολλιόπουλος (59' Παστελλόπουλος).

Αναπληρωματικοί: Κεραμιδάς, Κοντιζάς, Τσίνας, Τζάβρας.

ΤΟ LIVE SCORE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares