Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 20:47

Μάχες σε Σαντορίνη και Νάξο

Ενώ ο πρωτοπόρος ΑΟ Σύρου θα κάνει το ρεπό του, η μάχη του πρωταθλήματος Κυκλάδων έχει ανάψει για τα καλά και τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής δείχνουν πως θα κρατήσει ως το τέλος.

Το Σαββατοκύριακο δεσπόζουν τα ντέρμπι Λάβα - ΑΟ Μυκόνου και Πανναξιακός - Φιλώτι. Ακόμη παίζουν η Θύελλα με τον Πάγο και η Ανω Μερά με τον ΑΟ Πάρου.

Η Λάβα και η Μύκονος παίζουν ένα καθοριστικό ματς για την συνέχεια. Οι γηπεδούχοι κερδίζοντας μπαίνουν οριστικά σε τροχιά πρωταθλητισμού, αντίθετα αν αποτύχουν μένουν βαθμολογικά πίσω και η ψυχολογία τους θα δεχθεί πλήγμα. Περισσότερο αναγκαία είναι η νίκη για τους Μυκονιάτες, καθώς κουβαλώντας την εντός έδρας ήττα από την Θύελλα δεν έχουν περιθώρια για άλλο χαμένο έδαφος που θα τους φέρει πολύ πίσω.Να αναφέρουμε πως την επόμενη αγωνιστική παίζουν και οι δύο τοπικά ντέρμπι με Θύελλα και Άνω Μερά αντίστοιχα.

Στη Νάξο μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους, όλοι όμως γνωρίζουμε πως σε τέτοια ματς το γόητρο υπερισχύει ανεξάρτητα από βαθμολογική συγκομιδή. Θα γίνει δυνατή μάχη και βέβαια ο Πανναξιακός θα έχει μεγαλύτερο άγχος για τους βαθμούς. Το Φιλώτι έχει αποδείξει ότι γνωρίζει να κτυπά αυτά τα παιχνίδια ακόμη κι όταν δεν είναι στα καλύτερα του. Για τους γηπεδούχους το τρίποντο είναι μονόδρομος και θα τους δώσει την αγωνιστική ηρεμία που χρειάζονται για να κάνουν πράξη τον στόχο της διάρκειας στην παρουσία τους στο πρωτάθλημα, που όπως σοφά είπε ο Γ. Προμπονάς μετά την ήττα στη Σύρο, αυτή είναι που θα καθορίσει τον τελικό νικητή στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Στα άλλα δύο παιχνίδια υπάρχουν φαβορί. Η Θύελλα υποδέχεται τον ΑΟ Πάγου και η Άνω Μερά τον ΑΟ Πάρου. Αν και το μόνο που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα είναι να γίνεται κάποια έκπληξη από τις τρεις ομάδες που συγκροτούν το γκρουπ των ρυθμιστών, δηλαδή Φιλώτι, ΑΟ Πάγου και ΑΟ Πάρου δεν έχουν κόψει ακόμη βαθμούς είτε εντός, είτε εκτός έδρας, δεν φαίνεται πιθανόν να συμβεί τώρα.

Η Θύελλα χρειάζεται μόνο να διαχειρισθεί τον ενθουσιασμό της αν και ο Πάγος στάθηκε στο ντέρμπι της Σύρου. Η Άνω Μερά μετά το ρεπό της μπορεί να επανέλθει με νίκη, γιατί παίζει στην έδρα της και ο ΑΟ Πάρου στερείται βασικών του παικτών κάθε φορά που ταξιδεύει εκτός νησιού.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares