Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 23:13

Πέντε «χτυπήματα» για την Άνω Μερά... Και συνεχίζει!

Η ομάδα της Άνω Μεράς μια μέρα πριν την επίσημη «πρώτη», ανακοίνωσε ακόμα πέντε νέες μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα της Μυκόνου σε όλες τις γραμμές.

Στο γήπεδο της Άνω Μεράς προκειμένου να φωτογραφηθεί με τους νέους του συμπαίκτες βρέθηκε και ο έκτος παίκτης της παρέας, Μαρινος Καρίμαλης, ο οποίος ανακοινώθηκε στα μέσα του φετινού καλοκαιριού.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση της Άνω Μεράς, δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr αναμένονται και άλλες προσθήκες, που θα βοηθήσουν τους Μυκονιάτες στη φετινή τους προσπάθεια.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Τζιόβα επελεξαν να κινηθούν επιλέγοντας νεαρούς παίκτες που θα χτίσουν έναν δυνατό κορμό με μέλλον, πράγμα που είχε τονίσει πρόσφατα στην συνέντευξη του ο κόουτς της Άνω Μεράς.

Η σχετική ανακοίνωση

«Το Αθλητικός Σωματείο Άνω Μεράς ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Καρανάσιου (23 ετών), του αμυντικού Θέμη Καρανίκα (19 ετών), του επιθετικού Άγγελου Μήτσικα (26 ετών), του μέσου Δημήτρη Κολίοπουλο (23 ετών ) και του αμυντικού Νίκος Καστελόπουλο (19 ετών).

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι παίχτες και οι φίλοι της ομάδας μας καλωσορίζουμε τους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της Άνω Μεράς και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».

METAGRAFES ANO MERA 2016

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares