Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 11:52

Στον ΑΟ Σύρου και με τη ''βούλα'' ο Τσορτανίδης

Στον ΑΟ Σύρου και με τη ''βούλα'' ο Τσορτανίδης Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας, καθώς εδώ και λίγα λεπτά ο Παναγιώτης Τσορτανίδης είναι στο ρόστερ του ΑΟ Σύρου

Στην πρώτη μεταγραφή εκτός των συνόρων του προχώρησε πριν λίγα λεπτά ο ΑΟ Σύρου που ήρθε σε συμφωνία και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, τον Ανδριώτη Παναγιώτη Τσορτανίδη.


Ο 17χρονος Παναγιώτης Τσορτανιδης, πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ανδριακού, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, όντας από τους κορυφαίους της ομάδας του.
Το τελευταίο διάστημα είχε αποτελέσει στόχο αρκετών ομάδων, όμως ο ΑΟ Σύρου ήταν αυτός που ήταν περισσότερο αποφασισμένος να τον ντύσει στα ''κίτρινα'', αφού εκτός του τεχνικού επιτελείου Ρούσσου - Βαρθαλίτη, ο παίκτης αποτελούσε διακαή πόθο και για τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο.
Έτσι σήμερα, ο ποδοσφαιριστής, συνοδεία του πατέρα του που είναι γνωστός για την προσφορά του στον αθλητισμό, έφτασαν στη Σύρο, όπου μίλησαν με τον πρόεδρο κ. Φώσκολο και τον αντιπρόεδρο κ. Ραουζαίο και αφού τα βρήκαν σε όλα έπεσαν οι υπογραφές. Παράλληλα επιβεβαιώνεται απόλυτα το αποκλειστικό ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει στις 24/6, στο οποίο είχαμε τονίσει ότι ο παίκτης βρίσκεται μία ανάσα από τον ΑΟ Σύρου.
Μετά από τη μεταγραφή Τσορτανίδη, ανοίγει μία σειρά επαφών με περισσότερους ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχο του ΑΟ Σύρου και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares