Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 23:50

Το νέο ΔΣ του ΑΟΣ... Ρούσσος - Βαρθαλίτης το τεχνικό τιμ!

Με τον Γιώργο Φώσκολο να συγκεντρώνει σχεδόν το σύνολο των ψήφων και να βγαίνει δυνατός μέσα από την διαδικασία των εκλογών, ο ΑΟΣ βλέπει την επόμενη μέρα με μία ανανεωμένη διοίκηση και με πιθανή παρουσία στον πάγκο από το δίδυμο της επιτυχίας Ρούσσου - Βαρθαλίτη. Με τον Γιώργο Φώσκολο να συγκεντρώνει σχεδόν το σύνολο των ψήφων και να βγαίνει δυνατός μέσα από την διαδικασία των εκλογών, ο ΑΟΣ βλέπει την επόμενη μέρα με μία ανανεωμένη διοίκηση και με πιθανή παρουσία στον πάγκο από το δίδυμο της επιτυχίας Ρούσσου - Βαρθαλίτη.

Σήμερα στην Ερμούπολη πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του ΑΟ Σύρου.

Το νέο ΔΣ συνδυάζει νέα και παλιά μέλη του συλλόγου. Νέα μέλη στην διοίκηση είναι ο κ. Κόκκαλης, η κυρία Καρύγιαννη και ο κ. Πετρουτσατος. Σημαντική θεωρείται και η επιστροφή του Πέτρου Ραουζαίου, με τον νεαρό παράγοντα να θεωρείται σημαντική διοικητική ενίσχυση για τον ΑΟΣ.
Η πρώτη συνεδρίαση, όπου θα συσταθεί σε σώμα η νέα διοίκηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 20:00.
Οι πρώτες κουβέντες μεταξύ των μελών είχαν να κάνουν με την αισιοδοξία για το μέλλον του συλλόγου. Οργάνωση και σοβαρότητα είναι δύο άξονες στους οποίους θα βασιστεί φέτος ο ''ιστορικός''.
Προπονητής
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έρχονται από δημοσιογραφικούς κύκλους, δεν θα αργήσουμε να έχουμε και τα πρώτα επίσημα νέα του συλλόγου, αφού δεν αποκλείεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή.
Αυτός που θα ηγηθεί τεχνικά του συλλόγου θα είναι πιθανότατα ο Γιώργος Ρούσσος, με συνεργάτη τον Μάκη Βαρθαλίτη, οι οποίοι ήταν το δίδυμο που οδήγησε τον Αίαντα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2013-2014.
Το τεχνικό επιτελείο θα στελεχωθεί με ακόμη 1-2 ανθρώπους. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.
Τα αποτελέσματα με σειρά ψήφων έχουν ως εξής:
1) Φώσκολος Γεωργιος
2)  Μπαλτάς Ιάκωβος
3) Κόκκαλης Κωσταντίνος
4) Λουλουδης Γιώργος
5) Μακρυωνιτης Αντωνης
6) Καλουδης Κωστας
7) Μανουδακης Κυριακος
8) Ραουζαιος Πετρος
9) Καρυγιαννη Ελενα
10) Πετρουτσατος Χρηστος
11) Σιγάλας Βαγγέλης
12) Ρουσσος Κωσταντίνος
Αναπληρωματικοί
Φρερης Ελπης
Καραβας Δημητρης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares