Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 20:45

Ισοπαλία με αποθέωση του Fair Play

Ισόπαλο 3-3 έληξε τον παιχνίδι στην Άνδρο μεταξύ του Ανδριακού και του ΑΟ Πάρου, με το τελικό αποτέλεσμα να φέρνει τους Ανδριώτες σε πολύ δύσκολη θέση όσο αγορά την υπόθεση παραμονή, καθώς πλέον ελπίζουν σε διπλό στραβοπάτημα του Παμμηλιακού σε συνδυασμό με δικιά τους νίκη στη Σίφνο για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου παραμονής.

Ο ΑΟ Πάρου ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-2. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ενώ είχαν δοκάρι με τον Γιώργο Ζαννάκη και χαμένο πέναλτι με τον Άρη Γλυνό, που απόκρουσε ο Βασίλαρης.
Τα γκολ
Ο Χατζία ήταν ο πρωταγωνιστής του ΑΟ Πάρου στο πρώτο μέρος, αφού άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 15'.
Το 1-1 για τον Ανδριακό έγινε τρία λεπτά αργότερα, στο 18΄, όταν έπειτα από πλαγιοκοπηση του Βαγγέλη Ζαννακη και σέντρα στο πέναλτι ο Γιώργος Ζαννακης με προβολή έφερε το ματς στα ίσα.
Ο Χατζία είχε κέφια και στο 35΄ κατάφερε να σκοράρει και πάλι κάνοντας το 1-2, όταν μετά από κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή πλάσαρε από κοντά και διαμόρφωσε το 1-2 του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη ο Ανδριακός έκανε στο 48΄το 2-2 με πλασέ του Τσορτανιδη μετά από σέντρα από τα δεξιά.
Η αποθέωση του Fair Play
Η φάση του αγώνα έγινε στο 87 λεπτό, όπου μετά από λάθος συνεννόηση σχετικά με το αν υπάρχει fair play σε γύρισμα προς την άμυνα του ΑΟ Πάρου ο επιθετικός του Ανδριακου Γιώργος Ζαννακης σκόραρε και έκανε το 3-2. Άμεσα ο σκόρερ και οι συμπαίκτες του κατάλαβαν ότι έχει γίνει λάθος και αμέσως μετά την σέντρα ο Νίκος Κρίτης ισοφάρισε με αυτογκόλ.
Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-3 χωρίς κάτι ιδιαίτερο έως την λήξη του αγώνα.
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κυρίου Κολυμπίρη και των βοηθών του, που ήταν οι: Μπελίτσης και Μπακαράς.
Συνθέσεις
Ανδριακός (Ανύσης): Τσιάμαλος, Νιτσόλας (69΄Σέμα), Ισλαμάι, Ψαριανός, Κρίτης, Ζαννάκης Β., Γλύνος Α., Νάζος, Ζαννάκης Γ., Κουλουράς (46΄Γλυνός Μ.), Τσορτανίδης.
ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Βασίλαρης, Σένκα (67΄Σαρρής Κ.), Χασάνι, Τσούκε (55΄Σαρρής Κ-Π.), Μπαρμπαρήγος, Χατζία, Αρκουλής, Φρατζεσκάκης (80΄Χίσκα), Νίκας, Τριανταφυλίδης, Γιουρτζίδης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares