Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 11:34

Επέστρεψαν οι ''Νταμπλούχοι'' [vid]

Με τα σημάδια από την κούραση αλλά και την ικανοποίηση εμφανή στα πρόσωπά τους, επέστρεψαν αργά χθες στη Σαντορίνη οι Νταμπλούχοι Κυκλάδων για τη σεζόν 2015-2016.

Οι πολύτιμοι συνεργάτες μας του neasantorinis.gr βρέθηκαν στο ΔΓ του Πανθηραϊκού στα Φηρά και υποδέχτηκαν τους Νταμλούχους Κυκλάδων που γνωρίζουν καλύτερα από όλους πως έχουν επιτευχθεί μόνο οι δύο πρώτοι στόχοι της ομάδας, αυτοί της κατάκτησης του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Κυκλάδων, ενώ απομένει ο τρίτος και ο πιο σημαντικός για πολλούς στο νησί που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ΄Εθνική. Πράγμα που άλλωστε δήλωσε αποκλειστικά στο S.C. και ο προπονητής της ομάδας κ. Αρχοντάκης, ο οποίος θέλοντας να ρίξει τους τόνους είπε ότι ο ίδιος θα γιορτάσει αφού επιτευχθεί και η άνοδος στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Η συνέχεια σίγουρα θα είναι εξ ίσου δύσκολη, καθώς θα χρειαστεί να υπερβούν τις δυνάμεις που τους έχουν απομείνει για να αντιμετωπίσουν μεγάλες ομάδες από τη Ρόδο, την Χίο και τη Μυτιλήνη που θα βρουν μπροστά τους στον δρόμο για την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία.
Απαραίτητη προϋπόθεση, όπως μας είπαν χθες, για να πετύχουν και τον δεύτερο μεγάλο στόχο τους είναι να βρεθεί όλο το νησί δίπλα τους στους αγώνες που απέμειναν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Σύρου - Θύελλα 3-4 [vid] ΑΟ Μυκόνου - Πανθηραϊκός 0-2 [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares