Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 00:51

Με νίκη αρχίζει να βλέπει το ''ΝΤΑΜΠΛ''

NAXOS ANEVLAVIS NAXOS PITARAS

Υπό προϋποθέσεις και ανάλογα τα αποτελέσματα η αυριανή αγωνιστική θα μπορούσε να κριθεί ως η πιο κομβική για τον όμιλο που θα κρίνει τον πρωταθλητή Κυκλάδων.SANTORINI GIOUSIAS

Ο Πανθηραϊκός και ο Πανναξιακός, επιβεβαίωσαν τις καλές σχέσεις που διατηρούν ως σωματεία και προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω, παραμερίζοντας τα όποια σχόλια, που το μόνο που θα έκαναν θα ήταν να φορτώσουν τις δύο ομάδες με επιπρόσθετα έξοδα.
Άλλωστε η ιστορία και των δύο έχει αποδείξει ότι όλα τα παιχνίδια κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου... και στο παρελθόν έχουμε πολλά παραδείγματα!
Το αυριανό παιχνίδι που κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες επιτάσσει τη νίκη του Πανθηραϊκού, ο οποίος περιμένει στραβοπάτημα του ΑΟ Μυκόνου για να κάνει τα πρώτα του βάσιμα πλέον όνειρα για την κατάκτηση του νταμπλ.
THIRA GRIPAIOSΑπόντας από πλευρά ''Μπλε'' σίγουρα θα είναι ο Φύτρος που είναι τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Αρχοντάκης δεν αναμένεται να αλλάξει και πολλά όσο αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του, αφού στο προηγούμενοι παιχνίδι με τον ΑΟ Σύρου, οι παίκτες του έδειξαν να ρολάρουν και κατά διαστήματα να παίζουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Ο φιλοξενούμενος Πανναξιακός, σύμφωνα και με τα όσα έχει τονίσει ο κόουτς της ομάδας Γιώργος Προμπονάς θα επιδιώξει ακόμη μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Σίγουρα η ομα΄δα της Νάξου φτιαγμένη για μεγάλα ματς δεν θα πάει στη Σαντορίνη για βόλτα στην ''Καλντέρα''... όπως τονίζουν στην ομάδα μοναδικός στόχος του Πανναξιακού σε όλα τα παιχνίδια είναι η νίκη και αυτή θα επιδιωχθεί αύριο στο παιχνίδι που θα γίνει στην ουδέτερη έδρα του Καμαρίου.
Φυσικά και το κίνητρο είναι μικρό για τον Πανναξιακό που έχει μείνει πίσω βαθμολογικά και πάνω σε αυτό αν έρθει κάποιος να προσθέσει τις αρκετές απουσίες που θα έχει αύριο ίσως στο συγκεκριμένο ματς υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτόςTHIRA NOMIKOS MIXANIKOS σίγουρα δεν είναι ο Πανναξιακός.
Μπιλίτσης, Πιτταράς, Μανωλάς και Ευριπιώτης δύσκολα θα λάβουν μέρος στην αυριανή αναμέτρηση, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες απουσίες στον ήδη πληγωμένο από πλευράς ρόστερ Πανναξιακό.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00. Διαιτητής θα είναι ο κ. Μαθιουδάκης με βοηθούς τους Ζαράνη και Μουτάφη.
Φυσικά αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε στους φιλάθλους της Σαντορίνης είναι να μην χάσουν τον αγώνα των Κ17 μεταξύ των δύο ομάδων, που θα γίνει την Κυριακή στις 12:00 στο ΔΓ Φηρών με διαιτητές τους Βάιλα, Αντιμισάρη και Ζώρζο.

NAXOS ARIADNI

THIRA MPAGIATIKO

Θέση Ομάδες Διεξήχθει Νίκη Ήττα Ισοπαλία Διαφορά Βαθμοί
1
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

4 4 0 0 10 - 2 15
2
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

4 2 1 1 4 - 3 10
3
ΑΟ ΣΥΡΟΥ

ΑΟ ΣΥΡΟΥ

5 2 2 1 9 - 6 8
4
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

4 2 2 0 6 - 4 7
5
ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ

ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ

4 2 2 0 4 - 6 6
6
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

5 0 5 0 3 - 15 0

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares