Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 22:41

Πήρε το "διπλό" στο 90'

Ο Πανθηραϊκός έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα φτάνοντας με το καλημέρα τους 6 βαθμούς. Η ομάδα της Σαντορίνης βρήκε απέναντι της μία καλοστημένη ομάδα που κατάφερε αν προηγηθεί στο σκορ. Από εκεί και πέρα ο Πανθηραϊκός χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κατάφερε να ανατρέψει το σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τις δύο μεταγραφές του Ιανουαρίου Βέρμπη και Μπρέσκα να επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους ως ''Κίλερ'' και να χαρίζουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Μυκόνου κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Ρουσάκη στο 29’ και να κρατήσει κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το 80’ . Η ομάδα της Σαντορίνης μετά το γκολ που δέχτηκε πίεσε την Άνω Μερά και κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει με τον Βέρμπη ο οποίος μετά από πάσα του Αρβανίτη βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Πανθηραϊκός θα κάνει δύο τα  τέρματα του με τον Μπρέσκα ο οποίος βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και από το ύψος του πέναλτι νίκησε στον Τζιάβρα κάνοντας το 1-2, δίνοντας έτσι του τρείς βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Σαντορίνης.

Συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μερά Μυκόνου (Συριανός): Τζιάβρας, Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Θεοδώρου, Κεραμιδάς, Ασημομύτης Α, Ασημομύτης Ν ( 66’ Ανδρικόπουλος), Μπουσάι, Τουρέ (82’ Οικονόμου), Γιόγιος, Ραπάι (90’ Μπούζι)

Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Βλαβιανός (60’ Κρεμμύδας), Στρατηλάκης, Ντεκίδης (74’ Αρβανίτης), Ρουσσάκης, Λούκα, Φύτρος, Κωλέτσης (46’ Περιάλης), Βέρμπης, Μπρέσκα, Βαρούχας.

Διαιτητές: Ζαράνης Ι., Γρυπάρης Μ., Υφαντίδης Γ

Άνω Μερά - Πανθηραϊκός [live score]

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares