Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 00:13

Xρυσό τρίποντο ο ΑΟ Πάρου,1-0 τον Παμμηλιακό!‏

Νικηφόρα ξεκίνησε ο ΑΟ Πάρου τους αγώνες του στον όμιλο για την παραμονή,επικρατώντας του Παμμηλιακού με 1-0.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι οι δύο ομάδες μετά από μεγάλη αποχή και πολλά προβλήματα,προσπάθησαν για την νίκη με όπλα κυρίως το πάθος και την δύναμη.

Οι γηπεδούχοι τα διέθεταν σε μεγαλύτερο βαθμό και πήραν τους 3 πόντους,παρά το γεγονός ότι ούτε ευκαιρίες δημιούργησαν, ούτε έπιασαν καλή απόδοση. Οι φιλοξενούμενοι επίσης μακριά από τον καλό εαυτό τους,θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας,αν αξιοποιούσαν μία από τις 2-3 καλές ευκαιρίες που έχασαν.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΑΟ Πάρου,που είχε τον αέρα με το μέρος του,δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις παρά την επικράτηση του στον χώρο της μεσαίας γραμμής.Η πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία ήλθε στο 31' για τους φιλοξενούμενους,όταν ο Σίδερης δεν μπόρεσε να σκοράρει και να εκμεταλλευθεί την κακή συνεννόηση του Βασιλάρη με τον Πετρόπουλο.Είχε προηγηθεί η αναγκαστική αλλαγή του Θεοδωρακάκη στο 20΄ με τον Ταγκίρη λόγω τραυματισμού, που φάνηκε να επηρεάζει την σταθερότητα της ανασταλτικής λειτουγίας.Στο 40' σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Νίκας βρήκε με κάθετη πάσα τον Ν. Σένκα που δεν δυσκολεύτηκε με σίγουρο πλασέ να σκοράρει.Ο Παμμηλιακός διαμαρτύρεται πως στο ξεκίνημα της φάσης ο Νίκας χρησιμοποίησε το χέρι του.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η είσοδος του Αρκουλή έδωσε κινητικότητα στην επίθεση των γηπεδούχων,αλλά ο Παμμηλιακός μέχρι το 65' είχε το καλύτερο διάστημα του στο παιχνίδι,χάνοντας δύο ευκαιρίες στο 57' όταν ο Καμακάρης έσπασε το οφσάιτ,αλλά ο Βασιλάρης έσωσε και στο 64' όταν ο Σάντα εκτέλεσε από το κέντρο φάουλ,τα φάλτσα και το γκελ της μπάλας μπέρδεψαν τον Βασιλάρη που βρήκε λίγο την μπάλα,αυτή προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της δύο παίκτες του Παμμηλιακού δεν κατάφεραν να την σπρώξουν στα δίκτυα.Ενδιάμεσα στο 61' ο Κληρονόμος καλυπτόμενος σούταρε ψηλά από καλή θέση.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ

Στο 77' ο Ατανάσοφ που είχε κίτρινη έκοψε με το χέρι και αποβλήθηκε. Επίσης αποβλήθηκαν ο Π. Δαούτης από τον πάγκο για διαμαρτυρία και ι Β.Σένκα που είχε αντικατασταθεί γιατί εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως η αποβολή του προπονητή των φιλοξενούμενων  κρίνεται υπερβολική, αφού έχουμε δει πολύ χειρότερες αντιδράσεις να μένουν ατιμώρητες.Το ματς τελείωσε με τους γηπεδούχους να επωφελούνται από τον αριθμητικό τους πλεονέκτημα και να κινδυνεύουν μόνο στο τέλος,που ο Κρουσταλάκης έδιωξε με το κεφάλι ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ,ενώ κάποια δυνατά πλάγια του Καμακάρη στο τέλος δεν έφεραν αποτέλεσμα.Στο διάστημα αυτό ο ΑΟ Πάρου διαμαρτύρεται για δύο ανατροπές του Αρκουλή εντός περιοχής.από τις οποίες η πρώτη φάνηκε ξεκάθαρο πέναλτυ.

Ο διαιτητής Γ Ρούσσος,ενώ τα πήγε καλά στον πειθαρχικό έλεγχο και κράτησε το παιχνίδι σε κάποια σκληρά φάουλ, έκανε λάθη και κάποια σφυρίγματα του προκάλεσαν απορίες.

Οι βοηθοί Β. Ρούσσος και Σ.Μαργαρίτη ήταν σχεδόν αλάνθαστοι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Βασιλάρης, Κρουσταλάκης, Χασάνι [46 Αρκουλής], Σένκα Ν., Χατζία, Πετρόπουλος [75' λ.τ Τσούκε], Σένκα Β. [68' Τσόκα], Κληρονόμος, Νίκας, Μπαρμπαρήγος, Κορτιάνος

ΠΑΓΚΟΣ: Σαρρής Κ.Π, Λάμπρου, Πρίνα, Φρατζεσκάκης

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: Μήτση, Δρίλης, Δερδελάκος, Ατανάσοφ, Σίδερης, Θεοδωρακάκης [20' λ.τ. Ταγκίρης], Καμακάρης, Νίνος [87' Κουρέπης], Μαυρογιάννης [46' Μαυράκης], Σάντα, Στεφανή

ΠΑΓΚΟΣ: Μπεκογιάνι, Ντόριζας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares