Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 14:38

Αποχή από τα αγωνιστικά για τον Γιαννούλη

Η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Πάρου για τον Διονύση Γιαννούλη είναι γεγονός, καθώς σύμφωνα με έγκυρες αποκλειστικές πληροφορίες που προέρχονται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, ο παριανός άσσος θα κάνει μία αγωνιστική παύση, αλλά αυτό αυτό  δεν σημαίνει πως σταματά το ποδόσφαιρο σε τόσο μικρή ηλικία.

Απλώς για να συνεχίσει κάπου φέτος η του χρόνου θα πρέπει να του γίνει πρόταση που να τον καλύπτει, δεδομένου πως πρέπει, αν φύγει σε άλλη ομάδα, να καλύψει και το κόσtος της απουσίας του από την οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία προσφέρει την προσωπική του εργασία.
Γνωρίζοντας τα οικονομικά δεδομένα των ομάδων του νομού μας, δεν θεωρούμε πως κάποια από τις ομάδες μας έχει την δυνατότητα να του κάνει τέτοια πρόταση για να βρει ο παίκτης το κίνητρο να αλλάξει νησί, εκτός από μία συγκεκριμένη, που όμως μάλλον έχει ολοκληρώσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.
Και βέβαια εννοούμε τον Πανθηραικό. Επομένως εκτιμάμε ως πολύ χλωμό το ενδεχόμενο να δούμε τον εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον για φέτος με τα χρώματα μιας ομάδας του νομού μας.
Θυμίζουμε ότι ο Διονύσης Γιαννούλης είναι ένας παίκτης που μετρά πολλές συμμετοχές σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες, μεταξύ αυτών και στη Super League.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares