Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 20:42

Χειρουργήθηκε ο Ζώνας‏

 

DEMIS XEIR

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού Ντέμης Ζώνας, ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου, και ενώ με δικό του τέρμα είχε διαμορφώσει νωρίτερα το τελικό 1-0.

Ο άτυχος στράικερ της ομάδας της Σαντορίνης, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το πρωί της Τετάρτης (2/12/15), στην Κεντρική Κλινική Αθηνών. Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή του Πανθηραϊκού, βρέθηκε ο ειδικός συνεργάτης της ομάδας κ. Δημησιάνος Νεκτάριος. 

Με ανακοίνωσή του ο Πανθηραϊκός ευχαρίστησε το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης, την Κεντρική Κλινική Αθηνών και τον κ. Παπαγιαννόπουλο Γεώργιο, για τη φροντίδα που παρείχαν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας. Επίσης, η ομάδα της Σαντορίνης εξέφρασε τις ευχές της προς τον ποδοσφαιριστή για ομαλή και ταχεία ανάρρωση.
Το Sport Cyclades ήρθε σε επικοινωνία με τον Ντέμη Ζώνα, ο οποίος δήλωσε τα εξής:
"Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα, το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και τους συμπαίκτες μου, καθώς και τις άλλες ομάδες για τα μηνύματα συμπαράστασης που εισέπραξα. 
Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η κίνηση που έκανε η ομάδα είναι κάτι σπάνιο και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Δεν συναντάς εύκολα τέτοιους ανθρώπους με τέτοιες αξίες. Η ομάδα είναι πρότυπο και είμαι πολύ τυχερός, όπως και όλοι μας που ανήκουμε στην οικογένεια του Πανθηραϊκού.  Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης και την Κεντρική Κλινική Αθηνών, γιατί με πρόσεξαν πάρα πολύ". 

Το SportCyclades εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Πανθηραϊκού Ντέμη Ζώνα ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

demis

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares