Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 17:26

«Απόβαση» στην Κύθνο από τους Βετεράνους του Αιγάλεω

Αιγαλιώτικη απόβαση στο νησί της πανέμορφης Κύθνου, που έχει αδελφικές… σχέσεις με την πόλη μας λόγω της πολυάριθμης κοινότητας των νησιωτών που κατοικούν στο Σίτι, θα έχουμε το προσεχές τριήμερο από την Παρασκευή 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΥΒΕΠΑΠ Αιγάλεω (βετεράνοι του Σίτι) έχει προσκληθεί να αγωνιστεί το Σάββατο στις 4 Ιουλίου με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΠΣ Κύθνου, στον πρώτο αγώνα στο νεότευκτο Δημοτικό γήπεδο του Μέριχα.

Έτσι, λοιπόν, με άρωμα… Κύθνου και της ποδοσφαιρομάνας του Αιγάλεω, θα… εγκαινιαστεί με ποδοσφαιρικό αγώνα βετεράνων το γήπεδο του νησιού, όπου τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021, για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΣ Κύθνος θα αγωνιστεί κυριολεκτικά στην έδρα του στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ένα έργο, που η επίσης… ποδοσφαιρομάνα Κύθνος, περίμενε πως και πως εδώ και πολλά χρόνια, προκειμένου να αποκτήσει και αθλητική ζωή εντός του νησιού, έργο το οποίο θα δώσει πνοή στην τοπική κοινωνία και ιδιαιτέρως στη νεολαία του όμορφου αυτού τόπου.

Ένα νησί, που μπορεί να μην είχε γήπεδο έως τώρα, αλλά είναι τόσοι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που έλκουν την καταγωγή τους από αυτό και οι πιο πολλοί μάλιστα έπαιζαν και παίζουν σε ομάδες του Αιγάλεω, είναι ένα νησί που δεν είχε γήπεδο έως τώρα, αλλά η αθλητική ποδοσφαιρική ομάδα ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω από το 1967, το έκανε γνωστό στην αθλητική κοινωνία, ειδικά της Αθήνας, ενώ παράλληλα το νησί έγινε ευρέως γνωστό αθλητικά σε πανελλήνιο επίπεδο, με την κατακόρυφη άνοδο του τμήματος μπάσκετ του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, που υπό την Προεδρία του άξιου τέκνου του νησιού και κατοίκου Αιγάλεω, κ. Γιαννούλη Καλλίλα, πριν 10 χρόνια περίπου, σκαρφάλωσε από την Δ΄ ΕΣΚΑ της Αθήνας στην Α1 Εθνική κατηγορία της Ελλάδας, πριν από λίγες μέρες!

Αυτό το τριήμερο που μας έρχεται, 40 και πλέον Αιγαλιώτες, θα βρεθούν ως εκπρόσωποι της πόλης μας, της Δημοτικής Αρχής και του ΣΥΒΕΠΑΠ, οι οποίοι με χαρά, σεβασμό, συγκίνηση και τιμή, θα δώσουν το παρών στα εγκαίνια ενός γηπέδου.

Είναι ένα είδος πολιτισμού ο αθλητισμός, απαραίτητο για κάθε κοινωνία και ειδικά για αυτήν ενός μικρού νησιού στο κέντρο του Αιγαίου Πελάγους της χώρας μας. Και ήταν κρίμα, ή, αν θέλετε αξιοπερίεργο, αυτό το νησί να έχει τόσους πολλούς εκπροσώπους του ποδοσφαιριστές, που κατάγονται από αυτό, αλλά να μην έχει γήπεδο! Ήρθε η ώρα λοιπόν!

Η προεργασία για αυτή την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Εκ μέρους του ΔΣ του ΣΥΒΕΠΑΠ, την διεκπεραίωση της απαραίτητης επαφής -συνεργασίας με την πλευρά του ΑΠΣ Κύθνου για τον προγραμματισμό του ταξιδιού, έχει αναλάβει το μέλος του, κ. Γιάννης Σάμιος, ο οποίος είναι μάλιστα και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού (ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου) του Αιγάλεω, ενώ στην αποστολή θα συμμετέχει και ένας ακόμη Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας (όπως και μέλος του ΣΥΒΕΠΑΠ), και μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή του παρελθόντος του Σίτι, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Μανδραφλής.

Στο πλαίσιο αυτό της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του Κυθνιώτικου ποδοσφαίρου, ο ΣΥΒΕΠΑΠ θα τιμήσει τον Δήμαρχο Κύθνου κ. Σταμάτη Γαρδέρη, τον συμπολίτη μας, Κύθνιο την καταγωγή, Πρόεδρο του Διαγόρα Αιγάλεω και Δημοτικό Σύμβουλο Κύθνου, κ. Γιαννούλη Καλλίλα, ενώ θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες και στους βετεράνους παίκτες, που συνδέουν το Αιγάλεω με την Κύθνο, τους κ.κ. Κώστα Βιτάλη, Μανώλη Γαρδέρη, Φραγκίσκο Μαρτίνο, Γιώργο Σουρλή, Δημήτρη Ρεμούνδο και Νίκο Γονίδη.

Επίσης, θα επιδοθούν και αναμνηστικά μετάλλια σε συμμετέχοντες.

Με δηλώσεις του ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω – Εντεταλμένος Αθλητισμού και μέλος του ΣΥΒΕΠΑΠ - κ. Γιάννης Σάμιος, μας επεσήμανε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή, για την πόλη μας το Αιγάλεω και για τον ΣΥΒΕΠΑΠ, που θα βρεθούμε στο νησί της Κύθνου για να εγκαινιάσουμε ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο, έναν χώρο που θα γίνει αθλητική κυψέλη ειδικά για τη νεολαία αυτής της μικρής κοινωνίας, ένα έργο που θα δώσει πνοή».

Επίσης, ο ΣΥΒΕΠΑΠ, θέλει μέσω της εφημερίδας μας να ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία σχετικά με την οργάνωση του ταξιδιού και της όλης αθλητικής τελετής, τον Πρόεδρο του ΑΠΣ Κύθνου κ. Γιώργο Λαρεντζάκη, την ομάδα των Παλαιμάχων του ΑΠΣ Κύθνου, όπως και τον προπονητή κ. Σταύρο Κονιδάρη.

Επίσης ο ΣΥΒΕΠΑΠ εκφράζει τεράστιες ευχαριστίες, προς τον κ. Αντώνη Λαρεντζάκη, επαγγελματία του τουριστικού κλάδου στο νησί της Κύθνου, ο οποίος φρόντισε και εξυπηρέτησε για κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τα εισιτήρια και την διαμονή της πολυάριθμης αποστολής του ΣΥΒΕΠΑΠ.

Τέλος, εκ μέρους των Βετεράνων του Σίτι (ΣΥΒΕΠΑΠ), ο κ. Γιάννης Σάμιος, ευχαριστεί τους επιχειρηματίες κ.κ. Νίκο Γιοχάλα και Βαγγέλη Μαγιάτη, οι οποίοι συνεισέφεραν σχετικά με την προσφορά υλικού αθλητικής ένδυσης των μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας των Παλαιμάχων του Σίτι, που θα μεταβούν στην Κύθνο.

Η αποστολή του ΣΥΒΕΠΑΠ θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά νωρίς το πρωϊ της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2020, ο φιλικός αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο το απόγευμα – ακολούθως το βράδυ έχει προγραμματιστεί πανηγυρικό γεύμα σε κατάστημα εστίασης της Δρυοπίδας – ενώ οι Αιγαλιώτες θα αναχωρήσουν από την Κύθνο το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αμιγώς ποδοσφαιρική αποστολή του ΣΥΒΕΠΑΠ απαρτίζεται από τους: Σάμιο, Μανδραφλή, Μαρτίνο, Τσιαμπουρή, Σουρλή, Βαμβακούση, Μπρέχα, Υψηλάντη, Κολοκοτρώνη Σ., Κολοκοτρώνη Θ., Ρούσσο, Τσίλη, Λαγκαδίτη, Τοπάλη, Μαγιάτη, Τσαλαμάγκα, Ζαμπέτα, Μαγιάση, Πλασκοσωβίτη, Κωνσταντάρα, Βαζιουράκη, Σίνο.

Πηγή: ipolimas.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares