Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 15:51

Νίκησαν τα... επιπλέον χρόνια [vid]

Το ποδόσφαιρο όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν μπορεί να ξεχαστεί, κι αυτό το έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σύρου και οι Βετεράνοι του Πειραιά.

Οι δύο αυτές ομάδες έδωσαν έναν φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Άνω Σύρου και οι λίγοι και τυχεροί που βρέθηκαν στην εξέδρα, είχαν την τύχει να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και πλούσιου θεάματος. Για την ιστορία και μόνο θα αναφέρουμε το σκορ καθώς σε τέτοια παιχνίδια το μόνο που μετρά είναι το πάθος που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές και όλα όσα διδάσκουν στους νεότερους. Να σημειωθεί εδώ πως στο γήπεδο βρέθηκαν λίγοι θεατές, αφού οι περισσότεροι προτίμησαν το απόγευμά τους να το περάσουν σε κάποια παραλία του νησιού.

Τώρα, οι Βετεράνοι του Πειραιά επικράτησαν με 1-3, μάλιστα και τα τρία γκολ που σημείωσαν ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Σκορ ημιχρόνου ήταν 1-1, με τις δύο ομάδες στο πρώτο αυτό μέρος να μοιράζονται τα γκολ και τις εντυπώσεις. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βγήκαν με αξιώσεις τις περισσότερες φορές μπροστά κι έτσι το τελικό 1-3 ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα δεν έλειψαν τα πειράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που ήταν μεγάλοι σε ηλικία, αλλά και είχαν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου κάποια επιπλέον κιλά.

Τέλος, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Σύρου Βαγγέλης Γλύκας μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το παιχνίδι - παρά την ήττα της ομάδας του - και ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους. Ο κ. Γλύκας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Κώστα Κόκκαλη, την Ελένη Ρούσσου "Ανθοκηπευτική" και τον γιατρό Δημήτρη Βουτσίνο, ο οποίος ήταν "παρών" και έδωσε πολύτιμες βοήθειες.

Από εκεί και πέρα για τον αγώνα, είπε ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο είχε ρυθμό και τα γκολ που σημειώθηκαν και τα τέσσερα ήταν πάρα πολύ ωραία. Για το πάθος που έδειξαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνες ο κ. Γλύκας τόνισε: "Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, μεγαλώσαμε με αυτό και όποτε μας δίνεται η ευκαιρία προπονούμαστε. Μπορεί να έχουμε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά μας παπούτσια και να μην παίζουμε σε επίσημους αγώνες, όμως οι Παλαίμαχοι είναι εδώ και δίνουν ανά τακτά χρονικά περιθώρια τα δικά τους φιλικά ματς, με σκοπό πάνω από όλα τη διασκέδαση".

Πηγή: Κοινή Γνώμη (Σταύρος Μαυράκης)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares