Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 17:50

Στους "4" του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων ο Πανναξιακός, 1-0 τον ΑΜΣ Φιλωτίου [vid]

Το τρίτο εισιτήριο, μετά τους ΑΟ Μυκόνου και Πανθηραϊκό, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων ''Hellenic Seaways'' πήρε ο Πανναξιακός σήμερα, Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, καθώς επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Το συγκρότημα του Νόνι Λίμα είχε την ουσία και πήρα το απόλυτο από το ματς που δεν ήταν άλλο από την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Στο α' μέρος ο Πανναξιακός ήταν ανώτερος έχοντας κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Όσον αφορά τον ΑΜΣ Φιλωτίου, το συγκρότημα του κ. Ορφανού είχε ως κύρια μέλη να αμυνθεί και να χτυπήσει στην κόντρα χωρίς να φανεί απειλητικό.

Στην επανάληψη, ο Πανναξιακός κατόρθωσε να λύσει το γόρδιο δεσμό με τον Καρούση και παλι στο 57' ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0 μετά το φάουλ του Κωστόπουλου, με τον ρυθμό στη συνέχεια να πέφτει αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Ορφανός είχε να αντιμετωπίσει εκτός από έναν ποιοτικό αντίπαλο και τις απουσίες που ήταν αρκετές ωστόσο στάθηκε αρκετά καλά αμυντικά. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

18' Σουτ του Πιτταρά η μπάλα άουτ.

22' Σουτ του Λιμπερτά η μπάλα καταλήγει σε σώματα και φεύγει κόρνερ

33' Κεφαλιά Καφετζή δεν ανησυχεί ο Λουλάι.

54' Σουτ του Ζούλη μπλοκάρει ο Μπροκάκης

57' ΓΚΟΛ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ. Ο Κωστόπουλος εκτελεί το φάουλ και ο Καρούσης που πετάχτηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

68' Σουτ του Πιτταρά λίγο έξω από το δοκάρι του Λουλάι.

75' Σουτ του Βαθρακοκοίλη

76' Ατομική ενέργεια του Βαθρακοκοίλη και κόψιμο στο ύψος του πέναλτι στον Ανεβλαβή με τον τελευταίο να μην μπορεί από πλεονεκτική θέση να κάνει το 2-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φαν Άακεν με βοηθούς τον κ. Νεοκοσμίδη και την κα. Ψαρρά.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νόνι Λίμα): Μπροκάκης, Σέμε (59' Βαθρακοκοιλης), Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Καράι, Λυμπερτάς (59' Σέργης), Καρούσης (80' Λογοθέτης), Ζαφείρης, Καφετζής (67' λ.τρ.  Ανεβλαβής), Τσουρής.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ηλίας Ορφανός): Λουλάι, Λιόφαγος, Λεγάκης, Ισμαϊλάι, Κάγκανης (46' Βερύκκοκος), Πράσινος (75' Μαστορόπουλος), Μουστάκης Δ., Ζουλής, Ευριπιώτης, Σαντέ, Κοττάκης.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares